ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κρανιδιώτης: Να δώσουμε εξηγήσεις αν με ένα μπλε πουκάμισο υποχωρήσουν οι δανειστές

Κρανιδιώτης: Να δώσουμε εξηγήσεις αν με ένα μπλε πουκάμισο υποχωρήσουν οι δανειστές

Αν με ένα μπλε ελεκτρίκ πουκάμισο και με «τσαμπουκά» υποχωρήσουν οι δανειστές, τότε η ΝΔ θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις, υποστήριξε ο Φαήλος Κρανιδιώτης, εμμένοντας στο πνεύμα της δήλωσης που έκανε χθες (02/02/2015) στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook

Το στέλεχος της ΝΔ και υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Star, σημείωσε: «Εάν οι δανειστές υποχωρήσουν, τότε θα πρέπει εμείς να εξηγηθούμε γιατί δεν το κάναμε τότε. Γιατί όλοι αυτό λένε, τόσο εύκολο ήταν; Δηλαδή, θα βάλουμε ένα πουκάμισο μπλε ελεκτρίκ, με το χέρι στην τσέπη, θα πουλήσουμε τσαμπουκά με μία σταθερή σθεναρή θέση και θα υποχωρήσουν; Τότε, ναι, θα πρέπει να εξηγηθούμε».

Επίσης, ο κ. Κρανιδιώτης σημείωσε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς του είχε αναφέρει σχετικά με τη διαπραγμάτευση ότι: «Και 5% κίνδυνος να υπάρχει για τον λαό, εγώ δεν παίζω τη χώρα στα ζάρια»

Επίσης, αναφερόμενος στον Γιάννη Βαρουφάκη και τις επαφές που κάνει, σημείωσε: «Η πολιτική είναι σαν τη μπαλίτσα, που λέει και ο Αλέφαντος. Ό,τι γράψει το ταμπλό. Αν πούμε ότι ο Βαρουφάκης ήταν πολύ αθλητικός, έτρεξε πολύ γρήγορα, πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά χάσαμε 7-0, τότε νομίζω ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σημασία. Σημασία έχει το αποτέλεσμα για τη χώρα».

Σχετικές ειδήσεις