ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ποιοι υπουργοί θα μιλήσουν σήμερα Δευτέρα

Βουλή: Ποιοι υπουργοί θα μιλήσουν σήμερα Δευτέρα

Με τις τοποθετήσεις υπουργών, βουλευτών και των πολιτικών αρχηγών της αντιπολίτευσης συνεχίζεται η συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Σκουλαράκος

Στην πρωινή συνεδρίαση της Δευτέρας 09 Φεβρουαρίου, από τους υπουργούς θα εκφωνήσουν ομιλίες ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Δημήτρης Μάρδας, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης και ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος.

Στην πρώτη σημερινή συνεδρίαση αναμένεται επίσης να λάβουν το λόγο ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Ήσυχος, ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός, ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου και ο υφυπουργός Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Στην απογευματινή συνεδρίαση της Δευτέρας αναμένεται να εκφωνήσουν ομιλίες ο αναπληρωτής υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Νίκος Χουντής, ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων Αριστείδης Μπαλτάς, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης, ο υπουργός Επικρατείας για τον συντονισμό του κυβερνητικού έργου Αλέκος Φλαμπουράρης, ο αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος, ο αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης και ο υφυπουργός Αθλητισμού Σταύρος Κοντονής.

Το απόγευμα της Δευτέρας αναμένεται να μιλήσουν επίσης ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σύμφωνα με τον κοινοβουλευτικό προγραμματισμό, η όλη διαδικασία συνεχίζεται με τέσσερις συνεδριάσεις της Ολομέλειας σήμερα και αύριο προκειμένου να τοποθετηθούν περισσότεροι βουλευτές.

Η αυλαία πέφτει με την δευτερολογία του κ. Τσίπρα και την ψηφοφορία που θα διεξαχθεί τα μεσάνυχτα της Τρίτης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Σχετικές ειδήσεις