ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νικολόπουλος: Επιτέλους στεκόμαστε ισότιμα απέναντι στους εταίρους

Νικολόπουλος: Επιτέλους στεκόμαστε ισότιμα απέναντι στους εταίρους

«Το ξέραμε ότι υπό αυτές τις συνθήκες η διαπραγμάτευση θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Όλοι οι Έλληνες έχουν καταλάβει πλέον τι σημαίνει διαπραγμάτευση και τι σημαίνει... υπαγόρευση εντολών" είπε μεταξύ άλλωνοΓενικός Γραμματέας των ΑΝΕΛ και Πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος, σχετικά με τα αποτελέσματα του eurogroup.

"Στο Eurogroup της ερχόμενης Δευτέρας τα σπουδαία...εκεί θα υπάρξει τελική συμφωνία για τις σχέσεις της χώρας με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η προσυγκρουσιακή κατάσταση με τους εταίρους μας – δανειστές φαίνεται να οδηγεί σ' έναν έντιμο συμβιβασμό αντί της καταστροφής καθώς και στην επαναπόκτηση της χαμένης μας αξιοπρέπειας.

Επιτέλους στεκόμαστε ισότιμα απέναντι στους εταίρους. Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες ποτέ όμως δεν πιστέψαμε στην μετωπική σύγκρουση που μπορεί να μας οδηγήσει σε επικίνδυνους ατραπούς" τόνισε ο κ. Νικολόπουλος.

"Είμαστε αισιόδοξοι. Πιστεύω ότι προχωράμε σε ένα συμβιβασμό που θα έχει προκύψει από τις υποχωρήσεις και των δύο πλευρών χωρίς λιτότητα, μνημόνια και τρόικες» κατέληξε ο κ. Νικολόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις