ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαδημούλης: Οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος

Παπαδημούλης: Οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος

Συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων εξέφρασε ο Αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης σε δηλώσεις που έκανε στο Newsbomb.gr, ενώ παράλληλα άφησε αιχμές κατά της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας χαρακτηριστικά: «Όσοι επένδυαν στη θεωρία της αριστερής παρένθεσης, θα γεράσουν περιμένοντας...».

«ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ» ΛΕΕΙ ΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΟ NEWSBOMB Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ

Του Κώστα Τσιτούνα

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κι ένας εκ των ανθρώπων που γνωρίζουν πολύ καλά τις λεπτές ισσοροπίες στην Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Δημήτρης Παπαδημούλης, εκτιμά ότι η κυβέρνηση έκανε ένα βήμα μπροστά σε σχέση με το σημείο στο οποίο είχαν φέρει τη χώρα οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε στο Newsbomb ο λαός δεν έχει να φοβάται τίποτα απολύτως:

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει νέους δρόμους με σταθερότητα και σιγουριά. Οι μόνοι που πρέπει να φοβούνται είναι οι κλέφτες του δημόσιου χρήματος».

Είναι προφανές ότι ο κ. Παπαδημούλης στέλνει μήνυμα και στο εσωτερικό και «φωτογραφίζει» τις επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης όταν ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση με τους δανειστές.

«Η νέα ελληνική κυβέρνηση όχι μόνο δεν έφερε την καταστροφή όπως μας κατηγορούσαν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι ως Κασσάνδρες, αλλά με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού έκανε ήδη το πρώτο θετικό βήμα για τη σημαντική βελτίωση όσων μας κληροδότησε η απελθούσα κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου» λέει ο ευρωβουλευτής και ένας εκ των ιστορικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

«Συνεχίζουμε την προσπάθεια για συμφωνία που θα εξασφαλίσει οικονομική ανάπτυξη, μείωση της ανεργίας, νοικοκύρεμα των οικονομικών της χώρας και μεγάλες μεταρρυθμίσεις που θα καταστήσουν την Ελλάδα ένα αξιοσέβαστο και ισότιμο μέλος της ευρωζώνης».

Ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Δημήτρης Παπαδημούλης είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος και ξεκάθαρος για το γεγονός ότι η χώρα μας αποκτά την οικονομική και την πολιτική της αυτοτέλεια και ανεξαρτησία:

«Η Ελλάδα είναι μια χώρα που θα την κυβερνά ελληνική κυβέρνηση και όχι η τρόικα. Και όσοι επένδυαν όλο αυτό το διάστημα στη θεωρία της σύντομης αριστερής παρένθεσης, θα γεράσουν περιμένοντας. Προχωράμε με συγκρατημένη αισιοδοξία και με όρεξη για σκληρή δουλειά...».

Σχετικές ειδήσεις