Πωλ Μέισον: Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αντιστεκόταν στις Βρυξέλλες

Παρασκευή Βονάτσου

Πωλ Μέισον: Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αντιστεκόταν στις Βρυξέλλες

Για τον τρόπο που διαπραγματεύεται η νέα κυβέρνηση αλλά και το πώς έφτασε στα χέρια του το «προσχέδιο Μοσκοβισί», μίλησε ο δημοσιογράφος Πωλ Μέισον.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον Alpha, ο Πωλ Μέισον αποκάλυψε ότι έλαβε το κείμενο Μοσκοβισί μέσω «διαρροής» και ότι η εξέλιξη αυτή ήταν πολύ σημαντική, καθώς αποδείκνυε ότι το έγγραφο ήταν υπαρκτό.

Όπως υποστήριξε ο κ. Μέισον: «Γιούνκερ, Μοσκοβισί και γαλλική κυβέρνηση θέλουν συμφωνία, υπάρχει όμως και μία άλλη πτέρυγα στην ΕΕ που θέλει να επιβάλει δύο πράγματα: είτε την ολοκληρωτική κατάρρευση του προγράμματος ΣΥΡΙΖΑ, είτε την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ».

mason


Στην ίδια συνέντευξη, ο δημοσιογράφος εκτίμησε ότι ο πρωθυπουργός δεν θα κάνει πίσω, ενώ σημείωσε ότι οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι δεν μπορούν να κατανοήσουν την ελληνική πραγματικότητα. «Η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αντιστεκόταν καθόλου στις Βρυξέλλες» είπε.

«Είναι μία πρωτόγνωρη, άγνωστη εμπειρία να υπάρχει αριστερή κυβέρνηση σε μία χώρα όπως η Ελλάδα. Είναι σαν να παίζει μία μικρή τοπική ομάδα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved