ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαξίμου: Ο Σαμαράς έβαλε πάλι μπροστά τη μονταζιέρα

Μαξίμου: Ο Σαμαράς έβαλε πάλι μπροστά τη μονταζιέρα

«Ο κ. Σαμαράς, κατά την προσφιλή του συνήθεια, έβαλε μπροστά την περίφημη μονταζιέρα, προσπαθώντας να πείσει ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την πολιτική του!».

Τα παραπάνω τονίζουν κυβερνητικές πηγές, με αφορμή την ανακοίνωση – δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «φέρνει στη χώρα νέο Μνημόνιο».

«Αυτοί που υπόσχονταν επιδείνωση του εργασιακού μεσαίωνα, μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, κατάργηση προνοιακών επιδομάτων και αύξηση της φορολογίας, ενώ έκλειναν το μάτι στη φοροδιαφυγή και τη διαφθορά, έχουν το θράσος να μας "επιπλήττουν" επειδή ανοίγουμε το δρόμο σε μία πολιτική που αντιστρέφει τη μνημονιακή κατρακύλα των τελευταίων 5 χρόνων», προσθέτουν, με νόημα, στενοί συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Και προσθέτουν: «Την ίδια στιγμή ο μνημονιακός εταίρος του κ. Σαμαρά, ο κ. Βενιζέλος, τα βάζει με την κοινωνία επειδή στηρίζει στη συντριπτική της πλειοψηφία τη νέα ελληνική κυβέρνηση και όχι αυτόν... Ας τελειώνουν τα ψέματα. Οι πολίτες μπορούν να κρίνουν ποιος διαπραγματεύεται προς όφελος της κοινωνίας».

Σχετικές ειδήσεις