ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ραχήλ Μακρή: Αποστάσεις από τις δηλώσεις Γλέζου

Ραχήλ Μακρή: Αποστάσεις από τις δηλώσεις Γλέζου

Αποστάσεις από τις απόψεις που εξέφρασε ο Μανώλης Γλέζος στο άρθρο του, κράτησε η βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή.

Ερωτηθείσα σε συνέντευξή της στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Marconi του Βόλου, για τις θέσεις του κ. Γλέζου, η κα Μακρή απάντησε: «Σε μία δημοκρατία ο καθένας μπορεί να έχει την άποψή του, όμως θα πρέπει να ξέρει ότι θα πρέπει να αναλαμβάνει και τις ευθύνες των λόγων του. Γιατί ο κ. Γλέζος έχει μία πολύ μεγάλη διαδρομή, την οποία και σέβομαι και τιμώ βαθύτατα, αλλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με την ουσία της συγκεκριμένης δήλωσης»

Για την λίστα των μεταρρυθμίσεων που απέστειλε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στους εταίρους απάντησε ότι θα δει το κείμενο όταν έρθει στη Βουλή.

«Να ξέρετε ότι το κείμενο αυτό μόλις κατατεθεί και υπογραφεί, θα έρθει στο ελληνικό κοινοβούλιο, δεν θα είναι τίποτα κρυφό, όλα θα είναι φανερά. Θα έρθει στην αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, εκεί θα είναι οι Βουλευτές απ' όλα τα κόμματα, θα γίνει δημόσια συζήτηση. Εκεί λοιπόν θα δούμε αν υπάρχει κάτι, δεν είμαστε Βουλευτές, όπως εκείνοι που τους έφερναν κείμενα και δεν τα διάβασαν γιατί δεν είχαν χρόνο».

«Και θα το διαβάσουμε και θα το επεξεργαστούμε και τις τοποθετήσεις μας θα κάνουμε και τις απόψεις μας θα πούμε. Και να σας πω και κάτι, γι' αυτό είμαστε οι Βουλευτές και ο κόσμος μας έστειλε στην Βουλή, για να διασφαλίσουμε ότι θα γίνουν αυτά που είπαμε. Και εγώ ως συνεργαζόμενη βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, που έχω παέι στο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο του προγράμματος της ΔΕΘ, αν δω κάτι να πηγαίνει στραβά και δεν με ικανοποιεί και είναι επικίνδυνο, δεν θα το ψηφίσω, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Θα περιμένω όμως, δεν μπορώ να βγάζω συμπεράσματα και να πετάω βεγγαλικά και φωτοβολίδες, όταν γίνεται αυτή η μεγάλη προσπάθεια» συμπλήρωσε η κα Μακρή.

Σχετικές ειδήσεις