ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Βενιζέλου σε Κωνσταντοπούλου: Να ανακαλέσετε (video)

Επίθεση Βενιζέλου σε Κωνσταντοπούλου: Να ανακαλέσετε (video)

«Να ανακαλέσετε αυτά που είπατε και να αρθείτε στο ύψος της έδρας σας», ανέφερε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος,απευθυνόμενος στην πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για το αίτημα άρσης της ασυλίας του βουλευτή της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

«Η άποψη που διατυπώσατε είναι κραυγαλέα αντιθεσμική, αντίθετη στο Σύνταγμα και παραβιάζει κατά τρόπο βάναυσο την αρχή της διάκρισης των εξουσιών», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Και πρόσθεσε: «Επιχειρήσατε να υπαγορεύσετε κατά τρόπο αθέμιτο θεσμικά την πολιτική σας βούληση στον αρμόδιο εισαγγελέα. Εσείς παραβιάσατε κατά τρόπο ασύστολο την αρχή της διάκρισης των εξουσιών».

Νωρίτερα, η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου εισηγήθηκε να αναβληθεί η συζήτηση για αύριο, Τετάρτη (25/02/2015), καθώς όπως ανέφερε, ομόφωνα το προεδρείο αποφάσισε ότι η απορριπτική απόφαση του εισαγγελέως, σχετικά με τη χορήγηση άδειας στους 6 προφυλακισμένους βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να παραστούν στην ψηφοφορία, δεν είναι επαρκώς δικαιολογημένη.

Παρέμβαση Ευ. Βενιζέλου στη Βουλή 24/2/2015 from Evangelos Venizelos on Vimeo.

Σχετικές ειδήσεις