ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Καμία σχέση Βενιζέλου με τη λίστα Λαγκάρντ

ΠΑΣΟΚ: Καμία σχέση Βενιζέλου με τη λίστα Λαγκάρντ

Διευκρινήσεις αναφορικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ δίνει η Χαριλάου Τρικούπη λέγοντας, ούτε λίγο ούτε πολύ, πως ο Ευ. Βενιζέλος δεν έχει καμία σχέση.

«Τα θέματα που αφορούν τη λεγόμενη «λίστα Λαγκάρντ» και τη διεξαγόμενη δίκη του κ. Γ. Παπακωνσταντίνου εξαντλήθηκαν στην διαδικασία ενώπιον της σχετικής κοινοβουλευτικής επιτροπής», αναφέρει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Αυτά που συνέβησαν όταν ο κ. Παπακωνσταντίνου ως υπουργός οικονομικών παρέλαβε από τη Γαλλία το σχετικό CD, δεν έχουν καμία σχέση με τους διαδόχους του στο υπουργείο οικονομικών. Οι ημερομηνίες είναι πολύ σαφείς.

Ο Σεπτέμβριος του 2010 απέχει δύο ολόκληρα χρόνια από τον Οκτώβριο του 2012! Τα ψέματα και οι συκοφαντίες ορισμένων κατέρρευσαν - όπως πρέπει να θυμούνται όλοι - μέσα από την τεχνική εξέταση που διενήργησαν οι πραγματογνώμονες των εξειδικευμένων εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας».

Υπενθυμίζεται ότι το Ειδικό Δικαστήριο θα κλητεύσει ως μάρτυρα τη γραμματέα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλου.

Η εισαγγελική λειτουργός βασιζόμενη στην κατάθεση της ειδικής συμβούλου του υπουργείου Οικονομικών, Σοφίας Ρίτσου, ζήτησε να καταθέσει και η γραμματέας Σοφία Μπέλμπα.

Σχετικές ειδήσεις