ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαρουφάκης: Στενοχωριέμαι με την κριτική Γλέζου, όχι με του Μηλιού

Βαρουφάκης: Στενοχωριέμαι με την κριτική Γλέζου, όχι με του Μηλιού

Αποκαλυπτικός ήταν ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής συνέντευξης που παραχώρησε στον ΑΝΤ 1, τόσο αναφερόμενος στα οικονομικά θέματα, όσο και στις έντονες διαφωνίες που υπήρξαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Βαρουφάκης σχολιάζοντας τη δήλωση Μανώλη Γλέζου που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στο κόμμα δεν έλειψε να εκφράσει τη στενοχώρια του, λέγοντας πως δεν είχε την ευκαιρία να τον συναντήσει και πως είναι κάτι που επιθυμεί, προκειμένου, όπως χαρακτηριστικά είπε να του εξηγήσει τι σημαίνει η συμφωνία. Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς θα καταλάβει.

«Αν υπήρχε χρόνος να συζητήσουμε και να καταλάβει τι έχουμε κάνει. Να πιούμε ένα τσίπουρο... προφανώς θα τον πείσουμε για όσα πετύχαμε. Στεναχωρήθηκα από την τοποθέτησή του ότι δεν εφαρμόζουμε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης», είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Οικονομικών.

Αντίθετα υποβάθμισε την κριτική του Γιάννη Μηλιού για τον οποίο είπε ότι δεν στεναχωριέται.

Πρόσθεσε όμως ότι στενοχωριέται όταν ακούει «από δικό μας εσωτερικό (στέλεχος) το αφήγημα της ΝΔ».

Για τις διαφωνίες που υπήρξαν στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο κ. Βαρουφάκης έκανε λόγο για δημιουργική διαφωνία, ενώ υποστήριξε πως δεν έβαλε κανείς εναντίον του.

Σχετικές ειδήσεις