ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αντωνοπούλου: Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου-Χρειάζονται άμεσες λύσεις

Αντωνοπούλου: Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου-Χρειάζονται άμεσες λύσεις

Στόχος της κυβέρνησης είναι να μην μείνει κανείς πολίτης που ανήκει σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες χωρίς βοήθεια, δήλωσε από το βήμα της Βουλής η αναπληρώτρια υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας, Ράνια Αντωνοπούλου.

Κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την ανθρωπιστική κρίση, η κα Αντωνοπούλου απαντώντας στις επικρίσεις που δέχθηκε η κυβέρνηση από τους πρώην υπουργούς της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ Γιάννη Βρούτση και Βασίλη Κεγκέρογλου, η κ. Αντωνοπούλου αντέτεινε ότι «δεν μπορεί να φωνάζουν οι υπουργοί που κυβέρνησαν τόσα χρόνια και έχουν ευθύνη για την ακραία ανθρωπιστική κρίση που δημιουργήθηκε στη χώρα».

Τόνισε επίσης ότι «δεν μπορεί να περιμένουν από την κυβέρνηση να λύσει όλα τα προβλήματα μέσα σε ένα μήνα που αυτοί δημιούργησαν».

«Ας σταματήσουμε την κινδυνολογία και την επανάληψη των επιχειρημάτων που δεν βοηθούν. Δεν φταίμε εμείς για τις πολιτικές που έριξαν χιλιάδες πολίτες μας στην ακραία φτώχεια» τόνισε η κα Αντωνοπούλου.

«Σήμερα που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση της χώρας και που βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, χρειαζόμαστε άμεσες λύσεις και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αναδιαμορφώσουμε τις δικές σας πολιτικές. Προσπαθούμε με μελέτες που κάνουμε συνεχώς να εξορθολογίσουμε το σύστημα και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες δράσεις, για να πάνε τα λεφτά άμεσα εκεί που πρέπει να πάνε. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη σε ειδικές ξεχωριστές κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας τέτοιο που θα ανταποκρίνεται και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες που υπάρχουν» υπογράμμισε η κα Αντωνοπούλου.

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων