ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Καλά νέα από το Eurogroup – Βρέθηκε λύση στο θέμα της ρευστότητας

Καμμένος: Καλά νέα από το Eurogroup – Βρέθηκε λύση στο θέμα της ρευστότητας

«Έχουμε καλά νέα από τις Βρυξέλλες. Ο υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Βαρουφάκης επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε ότι ξεκινούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης στο θέμα της ρευστότητας».

Τα παραπάνω δήλωσε ο υπουργός Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Οι λαοί στηρίζουν την κυβέρνηση και αποδεικνύεται πως η πολιτική αυτή αποδίδει. Έχουμε γυρίσει σελίδα. Το πρόβλημα βρήκε λύση», τόνισε ο κ. Καμμένος και γνωστοποίησε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα έχει επαφές με τα τεχνικά κλιμάκια ξεχωριστά.

Αναφερόμενος στο ζήτημα της σύστασης εξεταστικής για το μνημόνιο, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε πως εξετάζονται οι όλες προτάσεις και οι δικογραφίες που είναι στη Βουλή και αφορούν μηνυτήριες αναφορές πολιτών για το πώς φτάσαμε στο μνημόνιο και μέχρι σήμερα ήταν στα συρτάρια του προέδρου της Βουλής. «Θα υπάρξει διαδικασία ενοποίησης όλων των στοιχείων», είπε ο κ. Καμμένος.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφους τι θα κάνει η κυβέρνηση αν οι εταίροι δεν δεχτούν το νομοσχέδιο για την ανθρωπιστική κρίση, ο κ. Καμμένος ξεκαθάρισε ότι «αυτή η κυβέρνηση δεν λαμβάνει εντολές, δεν παραχωρεί την εθνική της κυριαρχία και τη λαϊκή εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός».

Σχετικές ειδήσεις