ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολύ κρίσιμο το ραντεβού Τσίπρα - Γιούνκερ την Παρασκευή

Πολύ κρίσιμο το ραντεβού Τσίπρα - Γιούνκερ την Παρασκευή

Έγκυρες πληροφορίες του Newsbomb.gr αναφέρουν, ότι η συνάντηση του πρωθυπουργού Αλ. Τσίπρα την Παρασκευή με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ έχει αναδειχτεί σε πολύ κρίσιμη για το μέλλον των σχέσεων της χώρας μας με την Ε.Ε.

«ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΜΕΝΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Έλληνας πρωθυπουργός προσδοκά ότι από αυτή τη συνάντηση θα προκύψουν σημαντικότατες εξελίξεις, που αφορούν και στην εν εξελίξει κρίσιμη διαπραγμάτευση, όπως συμφωνήθηκε στο τελευταίο Eurogroup.

Το ραντεβού, που έρχεται και ως απάντηση στις κατευθυνόμενες διαρροές των προηγούμενων ημερών σύμφωνα με τις οποίες ο κ. Γιούνκερ αρνείται να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα, είναι –κατά τις πληροφορίες μας- πολύ καλά προετοιμασμένο και οι προσδοκίες υψηλές.

«Θα προκύψει κάτι καλό, θετικό για την Ελλάδα», κατά την εκτίμηση στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού.

Σε αυτό το σημείο να ενημερώσουμε, ότι για το ραντεβού αυτό και φυσικά για το περιεχόμενό του έχουν εργαστεί και το γραφείο του πρωθυπουργού και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας αλλά και πρόσωπα τα οποία έχουν πρόσβαση στον επικεφαλής της Κομισιόν και στηρίζουν την προσπάθεια της κυβέρνησης…

Υπάρχει, επαναλαμβάνουμε, πολύ καλή προετοιμασία και προσδοκία για θετικά αποτελέσματα…

Εξαιτίας αυτής της συνάντησης, όπως πληροφορηθήκαμε, θα τροποποιηθεί χρονικά και η διαδικασία της ορκωμοσίας του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Συγκεκριμένα, ενώ είχε προσδιοριστεί για τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής, θα πραγματοποιηθεί τελικά μάλλον στις 18:00 το απόγευμα, ώστε να έχει επιστρέψει ο πρωθυπουργός, μετά απ’ αυτή την πάρα πολύ σημαντική συνάντηση…

Σχετικές ειδήσεις