ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: Βούτσης και Πανούσης έχουν ευθύνες για τα επεισόδια στη Νομική

ΠΑΣΟΚ: Βούτσης και Πανούσης έχουν ευθύνες για τα επεισόδια στη Νομική

Ευθύνες στην κυβέρνηση και στους υπουργούς Ν. Βούτση και Γ. Πανούση καταλόγισε το ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις επιθέσεις κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών και την κατάληψη της Νομικής.

«Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και οι αρμόδιοι Υπουργοί Ν. Βούτσης και Γ. Πανούσης έχουν βαρύτατες ευθύνες για την επί έξι ημέρες κατάληψη της Νομικής (ανεξάρτητα εάν έληξε σήμερα), του Πολυτεχνείου και τις εγκληματικές επιθέσεις κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αθήνας κατά των γραφείων κομμάτων - όπως του ΠΑΣΟΚ που παραλίγο να στοιχίσει σε ανθρώπινες ζωές - και τους βανδαλισμούς κατά της περιουσίας πολιτών», σημείωσε σε ανακοίνωσή της η Χαριλάου Τρικούπη.

Το ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε προκλητικά αδιάφορη την κυβέρνηση, με την αντιμετώπισή της στις εγκληματικές επιθέσεις να είναι αναποτελεσματική, εκτός από «όταν απειλείται το Μέγαρο Μαξίμου».

Η Χαριλάου Τρικούπη ζήτησε από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς να προστατευθεί η ανεμπόδιστη λειτουργία των πανεπιστημίων, να διαφυλαχθούν τα γραφεία των κομμάτων και οι περιουσίες των πολιτών από τυφλές εγκληματικές επιθέσεις.

«Η Ελλάδα, η Αθήνα δεν μπορούν να μετατραπούν σε ζούγκλα λόγω της απραξίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Η νομιμότητα δεν τίθεται σε "διαπραγμάτευση"», κατέληξε η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικές ειδήσεις