ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν συνεχιστεί η υπονόμευση θα «πει ονόματα» ο Τσίπρας

Αν συνεχιστεί η υπονόμευση θα «πει ονόματα» ο Τσίπρας

Κάθε άλλο παρά μια απλή αναφορά σε απάντηση μιας ερώτησης ήταν τα όσα είπε –μάλλον κατήγγειλε- ο Αλ. Τσίπρας στη συνέντευξη Τύπου από τις Βρυξέλλες για κέντρα εντός κι εκτός Ελλάδας που απεργάζονται αποσταθεροποίηση και προβαίνουν σε ποικίλες όσες μηχανορραφίες.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

Η κατάσταση με τα διάφορα παράκεντρα που εκτοξεύουν λάσπη κατά της κυβέρνησης έχουν ξεπεράσει κάθε όριο πολιτικού fairplay με αποκορύφωμα τις κατηγορίες που εκτοξεύουν ελληνικά μέσα ενημέρωσης κατά υπουργών, με πρόσφατο παράδειγμα τα όσα λέγονται και γράφονται για τον αναπληρωτή υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργο Κατρούγκαλο.

Όπως τονίζουν στο Newsbomb.gr στενοί συνεργάτες του πρωθυπουργού (σχετικό ρεπορτάζ είχαμε προ ημερών) διαπιστώνεται και διαπιστώθηκε ιδιαίτερα τις μέρες που προηγήθηκαν της κρίσιμης συνάντησης των «εφτά» μια «κεντρικά συντονισμένη προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης, δημιουργίας σοβαρότατης έντασης με τους δανειστές, κλίματος ανεξέλεγκτης κρίσης, προετοιμασία της κοινής γνώμης για συνθήκες χρεοκοπίας, τρομοκράτηση του λαού κι εκβιασμού του πρωθυπουργού»!

Το επιτελείο του Έλληνα πρωθυπουργού εκτιμά ότι σε αυτή την άθλια επιχείρηση συμμετείχαν - και εξακολουθούν να κρύβονται πίσω από τις «κουρτίνες» - επιχειρηματικά και μιντιακά κέντρα μέσα κι έξω απ' τη χώρα, με συντονισμένα δημοσιεύματα πλήρη ψευδών, κατασκευασμένων «ειδήσεων» και καλλιέργειας κλίματος πόλωσης και ρήξης.

Σύμφωνα με συνεργάτη του, σε όλη αυτή την επιχείρηση πρωταγωνιστικό ρόλο διαδραμάτισαν δύο συγκροτήματα στην Ελλάδα, 3-4 sites, ορισμένες εφημερίδες και 2-3 ραδιόφωνα.

Αναπαρήγαγαν όλα τα ανθελληνικά παραληρήματα, τους εκβιασμούς ορισμένων κύκλων της Ε.Ε., τις ιταμές προκλήσεις τους, τις προβοκάτσιες εναντίον στελεχών της κυβέρνησης, με κεντρικό στόχο τον Γ. Βαρουφάκη.

Απέκρυπταν οποιαδήποτε φιλική προς την κυβέρνηση φωνή, επένδυσαν στην τρομοκράτηση του λαού ώστε να δημιουργηθούν συνθήκες αποσταθεροποίησης και γενικά έστρωναν το δρόμο για κλίμα ακόμα και χρεοκοπίας!

Έφτασαν, όπως μας υπογράμμισε ο συνεργάτης του Αλ. Τσίπρα, στο σημείο να διαλαλούν την αποτυχία της συνάντησης των «εφτά» και να «προβλέπουν» πλήρη ρήξη μεταξύ της κυβέρνησης και των εταίρων!

Η δολιότητά τους, κατά τον ίδιο, έφτασε μέχρι του σημείου να προβάλλουν «ρεπορτάζ» για μεγάλη κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ λόγω μιας ανάρτησης του Γ. Μηλιού, όταν ήταν γνωστό δυο βδομάδες πριν ότι αφού δεν εξελέγη στην Π.Γ. του κόμματος δεν θα μπορούσε να συνεχίσει να έχει την ευθύνη για την οικονομική πολιτική, ωστόσο οι... έγκυροι το ανακάλυψαν με καθυστέρηση «όλως τυχαίως» την προπαραμονή της κρίσιμης συνάντησης!

Ο ίδιος συνεργάτης του πρωθυπουργού δήλωσε στο Newsbomb.gr, ότι «αν συνεχιστεί η αθλιότητα, τότε ο Αλέξης θα μιλήσει με συγκεκριμένα ονόματα και... διευθύνσεις, δεν θα περιοριστεί σε γενικές καταγγελίες» για αποσταθεροποίηση και μηχανορραφίες...

Φαίνεται πως ο Αλ. Τσίπρας έχει διδαχτεί απ' τα παθήματα της κυβέρνησης Καραμανλή την περίοδο του «βασικού μετόχου» και λαμβάνει τα μέτρα της.

Μάλιστα προσεχώς, σύντομα, θα υπάρξουν παρεμβάσεις στην κατεύθυνση της καταπολέμησης αυτής της ιδιόμορφής διαπλοκής επιχειρηματιών και βαρόνων των μίντια...