ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο Πανεπιστήμιο ο Αλέξης Τσίπρας για την ελληνική Επανάσταση

Στο Πανεπιστήμιο ο Αλέξης Τσίπρας για την ελληνική Επανάσταση

Εκδήλωση ανήμερα της επετείου της 25ης Μαρτίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η ομιλία του πρωθυπουργού, στον απόηχο της αναταραχής στα πανεπιστήμια αλλά και για τη διάσταση της ελληνικής ιστορίας στην Ευρώπη.
«Η Ελληνική Επανάσταση ως ευρωπαϊκό γεγονός» είναι το θέμα της ομιλίας του στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών κατά τη διάρκεια του επίσημου εορτασμού της 25ης Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 19.00 στο κεντρικό κτήριο στην Πανεπιστημίου 30.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Αθηνών καθηγητή Μελέτιο-Αθανάσιο K. Δημόπουλο, και τον πανηγυρικό της ημέρας από τον Αναπληρωτή Πρύτανη καθηγητή της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών Ναπολέοντα Ν. Μαραβέγια με τίτλο: «Τα Οικονομικά της Επανάστασης του΄21 »

Θα ακολουθήσει σύντομο μουσικό μέρος από τον Χορό των Ψαλτών «Οι Μαΐστορες της Ψαλτικής Τέχνης» υπό την χοραρχία του Προέδρου του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Αχιλλέα Γ. Χαλδαιάκη.

Σχετικές ειδήσεις