ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Οι «αποκαλύψεις» Σαμαρά δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά

Σακελλαρίδης: Οι «αποκαλύψεις» Σαμαρά δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά

Νέα κόντρα μεταξύ της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ξεσπάσει, μετά τις δηλώσεις του Αντώνη Σαμαρά που καταλογίζει στον υπουργό Οικονομικών, ότι έχει υπογράψει μνημόνιο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνη Σαμαρά ότι «βρίσκεται σε πλήρες στρατηγικό αδιέξοδο», καθώς «τη μια κατηγορεί την κυβέρνηση ότι, αρνούμενη να συμμορφωθεί με το μνημόνιο, διακινδυνεύει να ρίξει τη χώρα στα βράχια, ενώ από την άλλη την κατηγορεί ότι υπέγραψε μνημόνια και τα κρατάει κρυφά».

Την ίδια στιγμή, ο κ. Σακελλαρίδης εξαπολύει εκ νέου βολές κατά του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας με ειρωνικό ύψος πως κατανοεί την αγωνία του, αλλά οι δήθεν αποκαλύψεις που έκανε σήμερα, Πέμπτη (26/03/2015) δεν πείθουν ούτε τα μικρά παιδιά.

Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τονίζει ότι η κυβέρνηση «επέκτεινε την προηγούμενη δανειακή σύμβαση» και πως «το κείμενο που δήθεν αποκάλυψε ο κ. Σαμαράς ήταν αναρτημένο από το τέλος Φεβρουαρίου στο διαδίκτυο».

«Ας μην ψάχνει για συνενόχους στην πολιτική του ο κ. Σαμαράς. Το ''ουδείς αναμάρτητος'' είναι αποκλειστικότητά του, αναφέρει ο κ. Σακελλαρίδης.

Τέλος, επισημαίνει πως «ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει πολύ καλά ποιος διαπραγματεύεται σήμερα, για να προστατέψει τα συμφέροντα της χώρας και ποιος καραδοκεί στη γωνία και εύχεται να αποτύχει η εθνική προσπάθεια, μήπως και καταφέρει να διασωθεί στην ηγεσία του κόμματός του».

Σχετικές ειδήσεις