ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας σε Τσίπρα: Πώς αντιμετωπίζετε τις καταγγελίες Πανούση;

Κικίλιας σε Τσίπρα: Πώς αντιμετωπίζετε τις καταγγελίες Πανούση;

Πώς αντιμετωπίζει τις καταγγελίες του Γιάννη Πανούση ρωτά ο Βασίλης Κικίλιας τον Πρωθυπουργό.

Ερώτηση προς τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα κατέθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας σχετικά με το άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Δημοσίας Τάξεως, Γιάννη Πανούση στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Εκφράζει την προσωπική του αγωνία για την ενορχηστρωμένα επιδιωκόμενη αποδυνάμωση της Ελληνικής Αστυνομίας δύο μέρες μετά τη σαφή υποβάθμιση του χαρτοφυλακίου του».

Ο βουλευτής τη Ν.Δ ρωτά τον Πρωθυπουργό, πώς αντιμετωπίζει τις καταγγελίες του Γ. Πανούση, αν υπάρχει δημοκρατικό έλλειμμα στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, αν δέχεται το δόγμα της «αριστερής Αστυνομίας» που θέλει παροπλισμένους αστυνομικούς στο έλεος των «ανθρώπων χωρίς πρόσωπο», αν η μεταφορά του χαρτοφυλακίου του Αναπληρωτή Υπουργού Δημόσιας Τάξης του στο Υπουργείο Δικαιοσύνης και η συνεπακόλουθη υποβάθμιση του εξυπηρετεί τη λειτουργία και αποτελεσματικότητα της Ελληνικής Αστυνομίας και ενθαρρύνει τα Σώματα Ασφάλειας στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και τέλος αν η Ελλάδα είναι μια «ανοχύρωτη χώρα» όπως υποστηρίζει ο καθ' ύλην αρμόδιος σε θέματα εσωτερικής ασφάλειας υπουργός.

Σχετικές ειδήσεις