ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Η Ευρώπη δε θα αποφύγει τους τζιχαντιστές αν συνεχίσει τον εκφοβισμό

Καμμένος: Η Ευρώπη δε θα αποφύγει τους τζιχαντιστές αν συνεχίσει τον εκφοβισμό

Νέες προειδοποιήσεις για «εισβολή» των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους και μαζική είσοδο παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην Ευρώπη απηύθυνε ο υπουργός Άμυνας της Ελλάδας, Πάνος Καμμένος, με δηλώσεις του στους Times του Λονδίνου, στην περίπτωση που«η Ευρώπη εξακολουθήσει το bullying».

Όπως προειδοποίησε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος μέσω των Times του Λονδίνου, οι «επίμονες» παρεμβάσεις των Ευρωπαίων αξιωματούχων στα εσωτερικά της Ελλάδας μπορεί να προκαλέσουν αποσταθεροποίηση στην χώρα και, ως εκ τούτου, στην ευρύτερη περιοχή, με την Ελλάδα να μην μπορεί πια να ελέγξει τα σύνορά της και να κρατήσει για πολύ ακόμα τα εξτρεμιστικά στοιχεία - μεταξύ των οποίων και τους τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους - εκτός Ευρώπης.

Kammenos

«Αυτή η απροκάλυπτη ανάμειξη στις ελληνικές εσωτερικές υποθέσεις δεν είναι μονάχα άνευ προηγουμένου για τα ευρωπαϊκά δεδομένα αλλά και ανήθικη και επικίνδυνη. Αν υπάρξει Grexit, τότε διακυβεύονται πολλά περισσότερα από την οικονομική σταθερότητα και το ευρώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος, ο οποίος προειδοποίησε πως στην περίπτωση εξόδου (ελεγχόμενης ή μη) από την Ευρωζώνη, «κύματα μεταναστών χωρίς χαρτιά, συμπεριλαμβανομένων εξτρεμιστικών στοιχείων, θα εισβάλλουν μέσω Τουρκίας στην καρδιά της Δύσης».

Σχετικές ειδήσεις