ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αστειότητες» Γεωργιάδη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

«Αστειότητες» Γεωργιάδη κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου στη Βουλή

Λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (16/04/2015) ξεκίνησε η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για το σωφρονιστικό σύστημα.

Είχε προηγηθεί δεκάλεπτη διακοπή από την Πρόεδρο της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς στην αίθουσα βρίσκονταν μόλις 57 βουλευτές.

Όταν ξεκίνησε η συζήτηση, η κ. Κωνσταντοπούλου δέχτηκε τα πυρά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος την κατηγόρησε πως ερμηνεύει όπως θέλει τον Κανονισμό της Βουλής και πως δεν ήταν στην ώρα της, αφού η διαδικασία έπρεπε να ξεκινήσει στις 10:00.

Από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Κουτσούκος, μίλησε για «ώρα Κωνσταντοπούλου», με την κ. Κωνσταντοπούλου να απαντά: «Επειδή είναι η τρίτη φορά που αναφέρεστε σε "ώρα Κωνσταντοπούλου", να σας θυμίσω ότι έχετε ανέβει στα έδρανα του Προεδρείου να με ρωτήσετε αν έχετε ώρα για ένα καφεδάκι».

Λίγο νωρίτερα, ο γνωστός... χιουμορίστας Άδωνις Γεωργιάδης μόλις είδε την κ. Κωνσταντοπούλου να φτάνει, της αφιέρωσε ένα ποίημα του Γιώργου Δροσίνη – υπονοώντας ότι είχε καθυστερήσει.

«Σε καρτερούσα και είπα να τη, μα ήταν η αυγούλα στις κορφές και η αμυγδαλιά στο μονοπάτι, ίδιες και οι τρεις σαν αδερφές», απήγγειλε ο βουλευτής της ΝΔ, αφήνοντας... άφωνους τους λιγοστούς βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Σχετικές ειδήσεις