ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαρίδης: Κάναμε πολλά βήματα για μία αμοιβαία λύση

Σακελλαρίδης: Κάναμε πολλά βήματα για μία αμοιβαία λύση

Τη θέση ότι η ελληνική κυβέρνηση έκανε πολλά βήματα για μία αμοιβαία λύση και πως τώρα αναμένεται η στάση της άλλης πλευράς, εξέφρασε σήμερα, Τετάρτη (22/04/2015) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία με τους εταίρους.

Την ίδια στιγμή, μιλώντας στον ΑΝΤ 1, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διέψευσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στάση πληρωμών και τόνισε πως δεν έχουν καμία βάση.

Παράλληλα, αναφερόμενος στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου υποστήριξε πως αποτελεί «όπλο» για να αντιμετωπίσει η κυβέρνηση το πρόβλημα ρευστότητας.
«Αν δεν κάναμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου θα μας έλειπαν λεφτά», είπε χαρακτηριστικά.

Σχολιάζοντας τις έντονες αντιδράσεις δημάρχων και περιφερειαρχών σχετικά με το θέμα, ζήτησε ανάληψη ευθύνης από όλους. «Οι δήμαρχοι πρέπει να καταλάβουν την κατάσταση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους θεσμούς, εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμφωνία, ενώ για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος ή εκλογών ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές της 25ης Ιανουαρίου ήταν στην ουσία δημοψήφισμα.

Σχετικές ειδήσεις