ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όταν τα κανάλια διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Όταν τα κανάλια διαστρεβλώνουν τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Όταν τα συμφέροντα κάνουν το άσπρο, μαύρο...

Τα συστημικά κανάλια έσπευσαν να δουν «μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας στην κυβέρνηση» πίσω από τις δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε ότι θα υπερβεί τις αρμοδιότητες που ΦΑΙΝΕΤΑΙ να έχει η θέση του, αλλά τα μεγαλο-κάναλα δύο μέρες τώρα, διαστρεβλώνουν (κατά την προσφιλή τους πρακτική) ακόμη και τις δηλώσεις του ίδιου του Προέδρου της Δημοκρατίας!

Δεν είδαν ποτέ τη λέξη «φαίνεται» και μόνο που δεν μας μίλησαν για... αντάρτικο Παυλόπουλου κατά Τσίπρα. Και, βέβαια, τα ίδια κανάλια (που ευκαιρία ψάχνουν να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση, από τότε που τους έγινε σαφές ότι, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, θα πληρώσουν το μερίδιο που τους αναλογεί στα βάρη του τόπου) αγνόησαν πλήρως την αναφορά Παυλόπουλου περί εθνικής συναίνεσης. Αυτή, που ήταν και το ουσιαστικό μήνυμα του Προέδρου και απευθυνόταν σε Θεοδωράκη, Σαμαρά και Βενιζέλο, οι οποίοι ευκαιρία δεν χάνουν να υποσκάπτουν την εθνική προσπάθεια της διαπραγμάτευσης υπέρ των συμφερόντων του ελληνικού λαού και μοιάζουν να προσδοκούν την καταστροφή της πατρίδας μας για να κερδίσουν αυτοί μικροκομματικά οφέλη...

Τώρα, το γεγονός ότι η όλη παρεξήγηση προέκυψε μετά τη συνάντηση Παυλόπουλου με το αγαπημένο παιδί των καναλιών, τον Θεοδωράκη, αποτελεί -προφανώς- μια... τεράστια σύμπτωση!

Σχετικές ειδήσεις