ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα «καρφιά» Μπαλτάκου για Σαμαρά: Καιρός να… αναβαπτισθεί! (video)

Νέα «καρφιά» Μπαλτάκου για Σαμαρά: Καιρός να… αναβαπτισθεί! (video)

Να προσφύγει στην ψήφο της βάσης για να... αναβαπτισθείπροέτρεψε τον αρχηγό της ΝΔ, ο Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος ταυτόχρονα άσκησε κριτική στις επιλογές της ηγεσίας της ΝΔ και ειδικά για τη στάση που κρατά όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση με τους πιστωτές.

Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Blue Sky» ο κ. Μπαλτάκος επανέλαβε επίσης τη θέση ότι είναι υπέρ της ύπαρξης τάσεων μέσα στη κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι «μέσα στη ΝΔ υπάρχουν και ισχυρότατες αντιμνημονιακές τάσεις».

Σε ερώτηση αν προτείνει στον κ. Σαμαρά να προσφύγει σε εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Μπαλτάκος απάντησε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν «σοφό». «Έχει εκλεγεί εδώ και 5,5 χρόνια, από τότε έχουν συμβεί κοσμοιστορικά γεγονότα. Καλό θα ήταν να αναβαπτισθεί, όποιος και αν ήταν στην ηγεσία της ΝΔ» υπογράμμισε.

Όσον αφορά στο θέμα των διαπραγματεύσεων, ο κ. Μπαλτάκος τόνισε: «Ανεξάρτητα από τις διαφορές που έχουμε με το ΣΥΡΙΖΑ, στο θέμα της διαπραγμάτευσης με τους Γερμανούς, είναι ένας ισχυρότατος κρίκος της αλυσίδας. Είναι λάθος να χτυπάς εκείνον τον κρίκο γιατί έχει λαϊκότητα μεγάλη και αποδοχή μεγάλη. Κατά συνέπεια βλέποντας τη ΝΔ να ωθείται μονότονα προς αυτή τη μνημονιακή, φιλομνημονιακή πολιτική και να επιχαίρει για γεγονότα και για πρακτικές που αποδοκιμάστηκαν στις πρόσφατες εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, πιστεύω ότι θα πρέπει -και για λόγους εθνικούς- η ΝΔ να στηρίξει το ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους Γερμανούς»

Πηγή video: crashonline.gr

Σχετικές ειδήσεις