ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος: Στήριξη στο έργο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Παυλόπουλος: Στήριξη στο έργο του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος , παρότρυνετους εκπροσώπους του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας (ΕΣΥΝ), να τονώσουν την εικόνα της χώρας στο εξωτερικό.

«Αναπτύξτε, λοιπόν, αυτήν την πρωτοβουλία. Είτε πρόκειται για ευρωπαϊκά fora είτε fora στο πλαίσιο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της ΟΥΝΕΣΚΟ» υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την συνάντηση τους, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Επιπλέον, σημείωσε ότι «είναι καλό αυτήν την στιγμή να γνωρίζουν στο εξωτερικό ποια είναι η πραγματική εικόνα της Ελλάδος».

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας η δομή του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας εκφράζει τη σύνθεση και την ενότητα, πέρα και έξω από πολιτικές -και πολύ περισσότερο κομματικές- αντιπαραθέσεις.

«Έχετε καταφέρει να λειτουργείτε με αυτόν τον τρόπο που είναι υποδειγματικός και αυτόν τον τρόπο πρέπει να τον διδάξετε, μέσα από την πορεία σας και γενικότερα» παρατήρησε ο κ.Παυλόπουλος.

Καταλήγοντας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε ότι από τη δική του πλευρά θα συμπαρίσταται στο έργο τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη.

Σχετικές ειδήσεις