ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μπαλτάς: Ο Βενιζέλος βρίσκεται σε πανικό

Μπαλτάς: Ο Βενιζέλος βρίσκεται σε πανικό

Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αριστείδης Μπαλτάς, στις δηλώσεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου περί πανικού από πλευράς κυβέρνησης.

Ο κ. Μπαλτάς υποστήριξε με τη σειρά του, ότι σε πανικό βρίσκεται ο κ. Βενιζέλος, καθώς, σύμφωνα με τον υπουργό, «φοβάται πως θα πετύχουμε κι αυτό θα καταφανεί αριθμητικά και πολύ συγκεκριμένα».

Αναλαμβάνοντας τη θέση του Ευάγγελου Βενιζέλου στο βήμα της Ολομέλειας, ο Αριστείδης Μπαλτάς του καταλόγισε πως έκανε αυτό για το οποίο κατηγόρησε τον πρωθυπουργό «διέκοψε την συζήτηση για Παιδεία για να επαναλάβει όσα λέει εδώ και καιρό». Εξέλαβε δε ως «προειδοποίηση» προς την κυβέρνηση την αναφορά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ: «Μην μπαίνετε σε επικίνδυνα παιχνίδια», «αν θέλει ο πρωθυπουργός να στείλει μηνύματα σε επιχειρηματικά συμφέροντα, για παράδειγμα στο χώρο των ΜΜΕ, ας το κάνει θεσμικά, μέσω των Ανεξάρτητων Αρχών». «Δηλαδή μας λέει ότι δεν δικαιούμαστε να χτυπήσουμε διαφθορά και διαπλοκή» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Σχετικές ειδήσεις