ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σκληρή κόντρα ΝΔ – ΑΝΕΛ με αιχμηρές ανακοινώσεις

Σκληρή κόντρα ΝΔ – ΑΝΕΛ με αιχμηρές ανακοινώσεις

Πυρά εκατέρωθεν αντάλλαξαν ΝΔ και ΑΝΕΛ με αφορμή την ομιλία του Α. Σαμαρά στη συνέλευση του ΣΕΒ.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη έστρεψε τα βέλη της κατά του πρώην πρωθυπουργού αναφέροντας:

«Σε ρόλο Κασσάνδρας εμφανίστηκε για ακόμη μια φορά ο τέως πρωθυπουργός της αλήστου μνήμης μνημονιακής συγκυβέρνησης, προβλέποντας ... ατυχήματα! Προς το παρόν, τα ατυχήματα συμβαίνουν μόνο στον κ. Σαμαρά. Του ευχόμαστε περαστικά για το χέρι του...».

Ακαριαία αντέδρασε η Λεωφόρος Συγγρού στη δήλωση της Εκπροσώπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνας Χρυσοβελώνη αναφορικά με την ομιλία του Προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΒ.

Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει:

«Έχουν φθάσει να προειδοποιεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τους για πιστωτικό γεγονός και συνεχίζουν το παραμύθι για Κασσάνδρες.

Για να μη μιλήσουμε για το θλιβερό λογοπαίγνιο όσον αφορά στο ατύχημα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Εκτός από λίγοι, είναι και κακοήθεις».

Το... γαϊτανάκι ανακοινώσεων συνεχίστηκε από την πλευρά των ΑΝΕΛ οι οποίοι δεν άφησαν αναπάντητη την αιχμηρή ανακοίνωση της ΝΔ.

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη κακοήθεια από το να σιγοντάρει ένας πολιτικός, και δη ένας τέως πρωθυπουργός, τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών και να ″επενδύει″ στην καταστροφή της χώρας του, προσδοκώντας την... νεκρανάστασή του!» αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε απάντησή της στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

Σχετικές ειδήσεις