ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος: Αν γίνει «Κούγκι» θα το έχουν κάνει οι δανειστές

Καμμένος: Αν γίνει «Κούγκι» θα το έχουν κάνει οι δανειστές

Την αισιοδοξία του ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν απέχει πολύ από την επίτευξη συμφωνίας με τους δανειστές εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Ναυτική Εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός έστειλε σαφές μήνυμα, τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και στο εξωτερικό, λέγοντας πως η χώρα δεν πρόκειται να οδηγηθεί σε εκλογές, καθώς ο λαός έχει δώσει πρόσφατα την εντολή του.

Παράλληλα, σχολίασε πως εάν γίνει Κούγκι (αναφερόμενος σε παλαιότερη δήλωσή του) αυτό θα το έχουν κάνει οι ίδιοι οι δανειστές, που δεν θα δεχτούν την πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης.

Όσον αφορά στη συμφωνία, ο κ. Καμμένος επεσήμανε πως «η Ελλάδα έχει μία συγκεκριμένη πρόταση. Ο ελληνικός λαός έχει δώσει μία εντολή να φτάσουμε τη διαπραγμάτευση μέχρι εκεί που μπορεί να αντέξει ο ελληνικός λαός κι έχοντας την εθνική μας κυριαρχία. Αυτή η πρόταση θα πρέπει είτε να γίνει αποδεκτή από τους δανειστές και από τους εταίρους, είτε από εκεί και πέρα πρέπει να ξέρουν πως τα όριά μας έχουν εξαντληθεί. Είμαι αισιόδοξος ότι θα αντιληφθούν πλέον ότι δεν μπορούν να απαιτήσουν την κατάργηση της εθνικής κυριαρχίας μιας ολόκληρης χώρας».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων