ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βολές Κωνσταντοπούλου κατά Πρετεντέρη και συστημικών Μέσων

Βολές Κωνσταντοπούλου κατά Πρετεντέρη και συστημικών Μέσων

Δριμύτατη επίθεση στα ΜΜΕ σχετικά με το ζήτημα του χρέους εξαπέλυσε η πρόεδρος της Βουλής , Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια της ακρόασης του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Παναγιώτη Ρουμελιώτη, στην Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους.

Η Πρόεδρος της Βουλής βγάζει «στη σέντρα» όσους άσκησαν χυδαία προπαγάνδα

Η Πρόεδρος της Βουλής που ως γνωστόν δεν μασάει τα λόγια της, δεν δίστασε να μιλήσει και ονομαστικά κατά δημοσιογράφων που τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε... εντεταλμένη υπηρεσία από τους μεγαλοκαναλάρχες.

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου βγάζει επιτέλους «στη σέντρα» με... ονόματα και διευθύνσεις όλους αυτούς τους φιλομνημονιακούς δημοσιογράφους που τα προηγούμενα χρόνια άσκησαν χυδαία προπαγάνδα υπέρ των δανειστών και ανέλαβαν εργολαβικά την υπεράσπιση των μνημονιών και των βάρβαρων αντιλαϊκών μέτρων που οδήγησαν στην εξαθλίωση έναν ολόκληρο λαό.

«Στην Ελλάδα κάποιοι είχαν αναλάβει, εργολαβικά, στα δελτία Ειδήσεων, να αποκρύψουν ότι το χρέος δεν ήταν βιώσιμο» ανέφερε η πρόεδρος της Βουλής, κάνοντας, μάλιστα, και ονομαστική αναφορά στον δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη, ο οποίος, όπως είπε η πρόεδρος, «το ομολογεί στο βιβλίο του».

Ο κ. Ρουμελιώτης ισχυρίστηκε ότι πολλοί δημοσιογράφοι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης και ότι αυτή η μη αναφορά ήταν βλαπτική για το δημόσιο συμφέρον. Η κ. Κωνσταντοπούλου επισήμανε ότι δεν πιστεύει ότι έπεσαν θύματα παραπληροφόρησης, καθώς, όπως είπε, «και σήμερα λυσσομανούν για να μην αποκαλυφθεί η αλήθεια σε ό,τι αφορά το ζήτημα του χρέους, και κινητοποιούνται προς την κατεύθυνση της συγκάλυψης. Και για αυτό τον λόγο πολεμούν και αυτήν την Επιτροπή».

Σχετικές ειδήσεις