ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα-Κουίκ: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον κάθε Σόιμπλε

Δημοψήφισμα-Κουίκ: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όχι στον κάθε Σόιμπλε

Σαφές μήνυμα στους δανειστές που επιχειρούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν σκηνικό τρόμου στους Έλληνες πολίτες, ότι «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» έστειλε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Τέρενς Κουίκ.

Δίνοντας το «παρών» στις εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης του 1821 στη θέση Πούσι της αρχαίας Ολυμπίας, ο κ. Κουίκ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στους εταίρους λέγοντας χαρακτηριστικά πως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και δεν θα ανήκει ποτέ στον κάθε Σόιμπλε, που ξεσπά επάνω μας με μίσος και πρωτοφανή μανία».

Την ίδια στιγμή, υπογράμμισε ότι η Πατρίδα μας είναι γεμάτη με τόπους θυσιών, όπου Έλληνιδες και Έλληνες έδωσαν τη ζωή τους εν ονόματι της Ελευθερίας και της εθνικής μας κυριαρχίας.

Την άλλη Κυριακή, συνέχισε, «εμείς οι νεότεροι Έλληνες και Ελληνίδες, θα πρέπει να δώσουμε την ψυχή μας με ένα δυναμικό «ΟΧΙ», σε εκείνους που θέλουν να μας επιβάλλουν τον αφανισμό της ελληνικής οικονομίας, τη διάλυση της ελληνικής οικογένειας και την υποταγή μας σε ένα δικό τους αποικιοκρατικό προτεκτοράτο».

Σχετικές ειδήσεις