ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μέρκελ πετάει ξανά το μπαλάκι στην Ελλάδα: Οφείλει να βρει διέξοδο από την κρίση

Η Μέρκελ πετάει ξανά το μπαλάκι στην Ελλάδα: Οφείλει να βρει διέξοδο από την κρίση

Σκληρή στάση απέναντι στην ελληνική κυβέρνηση εξακολουθεί να κρατάει η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, η οποία σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές για τη χώρα μας, για άλλη μία φορά επιχειρεί να αποδομήσει τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης και να δημιουργήσει κλίμα τρομολαγνείας.

Εναπόκειται στην Ελλάδα η εξεύρεση λύσης για έξοδο από την κρίση, φέρεται να δήλωσε η Γερμανίδα καγκελάριος, κατά την διάρκεια συνεδρίασης του κόμματός της, των Χριστιανοδημοκρατών (CDU), σύμφωνα με συμμετέχοντες τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο Reuters, πετώντας το «μπαλάκι» στην ελληνική κυβέρνηση.

Παράλληλα, σύμφωνα με εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης, η Άνγκελα Μέρκελ φαίνεται ότι είναι έτοιμη για νέες συνομιλίες με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, εάν αυτός το επιθυμεί.

Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών, δεν υπάρχει λόγος για κατάσταση συναγερμού, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ζήτημα, αφού η ελληνική οικονομία αντιπροσωπεύει μόνο ένα μικρό κομμάτι της οικονομίας της ευρωζώνης.

Σχετικές ειδήσεις