ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοψήφισμα 2015 - Μητρόπουλος: Πολιτικές πρωτοβουλίες για να πάμε σε συμφωνία

Δημοψήφισμα 2015 - Μητρόπουλος: Πολιτικές πρωτοβουλίες για να πάμε σε συμφωνία

Μιλώντας στον Real FM ο αντιπρόεδρος της Βουλής Αλέξης Μητρόπουλος κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει πολιτικές πρωτοβουλίες, για να πάμε άμεσα σε συμφωνία.

«Εγώ θεώρησα από την πρώτη φάση ότι είχαμε πέντε μήνες μπροστά μας να κάνουμε εκείνες τις κινήσεις για να ενισχύσουμε το διαπραγματευτικό μας χαρτί αλλά βεβαίως και να μην πέσουμε στην παγίδα των δανειστών. Τώρα έχουμε πέσει. Χρειάζεται άμεσα ο πρωθυπουργός να πάρει πρωτοβουλίες, χρειάζεται άμεσα να πάμε σε συμφωνία, εύχομαι η συμφωνία να είναι λιγότερο επώδυνη για τον λαό μας, διότι τρομάζω στην ιδέα το ελληνικό ζήτημα να “φάει” αυτό το πισωγύρισμα με αριστερή κυβέρνηση», ανέφερε ο αντιπρόεδρος της Βουλής

Όσον αφορά το δημοψήφισμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο πρωθυπουργός που πολέμησε με τόσο σθένος και πυγμή και είπε στον ελληνικό λαό ότι δεν θέλω να αποφασίσω μόνος μου επί των μέτρων ότι έχει αυτό στο βάθος του μυαλού του. Την ύστατη στιγμή, όπου το ελληνικό ζήτημα κινδυνεύει να γίνει δουλεία, βάρος στους ώμους του ελληνικού λαού για δεκαετίες πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες και πρέπει να αναθεωρήσει, αν η συμφωνία είναι καλή, την άποψη για το δημοψήφισμα».

Σχετικές ειδήσεις