ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3 - Γ. Μπαλάφας: Αναγκαστήκαμε σε τακτική υποχώρηση - Θα αγωνιστούμε

Μνημόνιο 3 - Γ. Μπαλάφας: Αναγκαστήκαμε σε τακτική υποχώρηση - Θα αγωνιστούμε

«Βρήκαμε παγόβουνο μπροστά μας και αναγκαστήκαμε σε τακτική υποχώρηση» παραδέχθηκε σήμερα, Κυριακή (19/07/2015) ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και β’ αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Μπαλάφας, σχολιάζοντας τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους.

«Υπάρχουν τμήματα του προγραμματικού μας οπλοστασίου που υλοποιήσαμε, και θα υλοποιήσουμε, και ζητήματα που εκφράζουν θέσεις που δεν είναι δικές μας... Αναγκαστήκαμε να κάνουμε αυτές τις υποχωρήσεις για να αποφύγουμε το χειρότερο» εξήγησε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν υπάρχουν πια ουρές στις τράπεζες το τελευταίο τριήμερο ή είναι ελάχιστες» πρόσθεσε, προσδιορίζοντας ως αιτία την αύξηση του ELA στις ελληνικές τράπεζες από την ΕΚΤ.

«Θα αγωνιστούμε πολλά από αυτά τα μέτρα να ξεπεραστούν, σημαντικό κλειδί σε αυτό είναι ότι τίθεται η υπόθεση της αναδιάρθρωσης του χρέους και τα σταδιακά βήματα προς την κατεύθυνση αυτή» πρόσθεσε ο κ. Μπαλάφας. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Βουλής παρακαταθήκη της σκληρής διαπραγμάτευσης ήταν η διαμόρφωση μετώπου μερικών χωρών της ευρωζώνης που διαφωνούν με τις λογικές της λιτότητας.

Σχετικές ειδήσεις