Λαφαζάνης: Οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό

Newsroom Newsroom

Λαφαζάνης: Οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό

Στην αντεπίθεση περνάει ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με αφορμή δημοσιεύματα για τη στάση που κράτησε το τελευταίο διάστημα και τις θέσεις της Αριστερής Πλατφόρμας. 

Σε σχετική του ανακοίνωση κάνει λόγο για «βρώμικη και συκοφαντική επίθεση» και «λασπολόγους», λέγοντας πως η «επίθεση των συστημικών μέσων δεν στοχεύει κυρίως πρόσωπα αλλά πρώτα από όλα τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια για μία ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια».

Στην ανακοίνωσή του, ο Παναγιώτης Λαφαζάνης αναφέρει: «Η βρώμικη και συκοφαντική επίθεση, που εξαπολύει, σύσσωμος, σχεδόν, με ελάχιστες φωτεινές εξαιρέσεις στοιχειώδους αντικειμενικότητας, ο κυριακάτικος συστημικός Τύπος στο πρόσωπό μου και στην "Αριστερή Πλατφόρμα", ξεπερνάει κάθε προηγούμενο στα μεταπολιτευτικά χρονικά και θυμίζει άλλες σκοτεινές και ανώμαλες εποχές στη διαδρομή της χώρας».

Και συνεχίζει: «Χαρακτηρισμοί όπως "ο λήσταρχος Παναγιώτης" και φράσεις με πηχυαίους τίτλους και υπότιτλους όπως «Μετά το νομισματοκοπείο ετοιμάζονται για ριφιφί στο ΣΥΡΙΖΑ», θα «έπαιρναν τα ευρώ από τις θυρίδες και τα μετρητά από τα σπίτια», οι «συνωμότες της δραχμής και η μυστική προετοιμασία της ομάδας Λαφαζάνη για έφοδο στην Τράπεζα της Ελλάδος», ούτε σε καταδικασμένους για βαρύτατα εγκλήματα του κοινού ποινικού δικαίου δε θα μπορούσαν να αποδοθούν».

«Είμαστε βέβαιοι ότι οι συκοφαντίες των λασπολόγων θα πέσουν στο κενό, όπως στο κενό έπεσε η πλύση εγκεφάλου υπέρ του "ναι" που επιχείρησαν να κάνουν στον ελληνικό λαό στο πρόσφατο δημοψήφισμα. Γιατί ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά ότι αυτή η επίθεση των περισσότερων συστημικών μέσων δεν στοχεύει κυρίως πρόσωπα αλλά πρώτα από όλα τη γενικότερη σκληρή προσπάθεια να υπάρξει μια ανεξάρτητη και κυρίαρχη Ελλάδα χωρίς μνημόνια και λιτότητα, μια Ελλάδα με βαθιά διαγραφή του χρέους, ικανή να υπερβεί τις δυσκολίες και να ακολουθήσει δρόμους ανάκαμψης και ανασυγκρότησης» καταλήγει ο Π. Λαφαζάνης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved