ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μνημόνιο 3 - Μακρή: Αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου σε αυτόν τον δημοσιονομικό κατήφορο

Μνημόνιο 3 - Μακρή: Αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου σε αυτόν τον δημοσιονομικό κατήφορο

Αρνητική απέναντι και στο δεύτερο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, όπως, προέκυψαν από τη συμφωνία της 13ης Ιουλίου στη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, εμφανίστηκε σήμερα, Τετάρτη (22/07/2015) η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή κατά την παρέμβασή της στη συνεδρίαση των αρμόδιων Επιτροπών της Βουλής.

Η κ. Μακρή μίλησε με σκληρή γλώσσα κάνοντας λόγο για ένα νομοσχέδιο που αποτελεί κοινοβουλευτικό πραξικόπημα από ένα μάτσο οικονομικούς δολοφόνους, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Την ίδια στιγμή, τόνισε ότι «οι δανειστές θέλουν να μαζέψουν τα ακίνητα των πολιτών στην αγοραία και όχι στην πραγματική τους αξία».

Εξάλλου, ανέφερε ότι η πώληση του ΑΔΜΗΕ με αυτό το τίμημα αποτελεί ληστεία.

Παράλληλα, σημείωσε πως «δεν υπάρχει δίλημμα ευρώ ή δραχμή. Με τις αλλαγές στους πλειστηριασμούς, ένας πολίτης που έχει μοχθήσει για να πάρει ένα σπίτι, αν έχει χάσει τη δουλειά του θα το δει να γίνεται ιδιοκτησία ξένων funds. Το ζήτημα που τίθεται είναι αν θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε ένα παράνομο και επαχθές χρέος και σε αυτόν τον δημοσιονομικό κατήφορο αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου».

Σχετικές ειδήσεις