ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλαβάνος: Δεύτερη νύχτα ντροπής

Αλαβάνος: Δεύτερη νύχτα ντροπής

Σκληρή κριτική στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ ασκεί το «Σχέδιο Β’» του Αλέκου Αλαβάνου, με αφορμή τη δεύτερη ψηφοφορία για το «πακέτο» μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Σε ανακοίνωση του «Σχεδίου Β΄» γίνεται λόγος για «ιστορικές και ασυγχώρητες πια ευθύνες του Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ» και καλούνται οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται « Μέσα σε λίγες μόνο μέρες ετοιμάζεται μια δεύτερη νύχτα ντροπής στον τόπο μας».

«Η Ελλάδα παραδίδεται άοπλη στους ευρωπαίους καπιταλιστές. Το κοινοβούλιο εξευτελίζεται με διαδικασίες πιο εξωφρενικές από αυτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Οι ιδέες και το ήθος αντίστασης της αριστεράς βεβηλώνονται. Δεν είναι μόνο οι ιστορικές και ασυγχώρητες πια ευθύνες του Τσίπρα και της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ», προστίθεται.

Το «Σχέδιο Β΄» καλεί τους βουλευτές να μην συναινέσουν στα μέτρα: «Ο κάθε βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει ιστορική ατομική ευθύνη»

«Ευχόμαστε ειλικρινά να είναι ελάχιστες και ελάχιστοι που θα πουν «ναι» και θα συμπεριληφθούν σε μια ανεξίτηλη λίστα προδοσίας της πατρίδας και της αριστεράς και συνεργασίας με τους ξένους κυρίαρχους του τόπου», καταλήγει η ανακοίνωση.

Σχετικές ειδήσεις