ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παυλόπουλος σε πολιτικούς αρχηγούς: Παρά τις όποιες διαφορές σας, σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Παυλόπουλος σε πολιτικούς αρχηγούς: Παρά τις όποιες διαφορές σας, σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων

Ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα επικράτησε μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, πριν παρακαθήσουν στο γεύμα που τους παρέθεσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την ευκαιρία της 41ης επετείου της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Απευθυνόμενος προς τους πολιτικούς αρχηγούς ο Προκόπης Παυλόπουλος τους είπε: «Σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων, παρά τις όποιες διαφορές σας και αυτό σας το αναγνωρίζει ο ελληνικός λαός».

Ο κ. Παυλόπουλος παρατήρησε ότι «αυτό σηματοδοτεί τη μεγάλη πορεία του τόπου, αυτή τη δύσκολη πορεία» και πρόσθεσε ότι «αυτό άλλαξε την εμπιστοσύνη προς την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό και στο εξωτερικό».

Κλείνοντας, ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά για την ημέρα και τόνισε ότι «αυτή η συνάντησή μας τιμά και την ημέρα, αλλά έχει και τον συμβολισμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας».

Πρώτος προσήλθε στο Προεδρικό Μέγαρο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης - που αντικαθιστά τον κ. Δημήτρη Κουτσούμπα που είναι σε περιοδεία.

Δεύτερος έφτασε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μειμαράκης, μόλις «αναβαθμισμένος» από την Πολιτική Επιτροπή του κόμματός του - και ακολούθως ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.

Τέταρτος σε σειρά προσήλθε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης και στη συνέχεια η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά.

Τελευταίος, στις 14:15 ακριβώς, προσήλθε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας και ένα λεπτό αργότερα μπήκε στην αίθουσα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις