ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φλαμπουράρης προς «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ: Σύντροφοι συνέλθετε!

Φλαμπουράρης προς «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ:  Σύντροφοι συνέλθετε!

Έκκληση στους «αντάρτες» του ΣΥΡΙΖΑ να «συνέλθουν», αλλά και να… επανέλθουν στον ίσιο δρόμο, απηύθυνε ο Αλέκος Φλαμπουράρης, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως πρέπει «να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση».

«Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις», τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Επικρατείας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Απαντώντας, δε, σε ερώτηση αν η κυβέρνηση σκέφτεται το ενδεχόμενο των εκλογών, ο κ. Φλαμπουράρης, σημείωσε:

«Πρώτος μας στόχος να κλείσουμε μία όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα συμφωνία», για να συμπληρώσει: «Από τη στιγμή που κλειστεί η συμφωνία, τότε ανάλογα με τις συνθήκες θα επανεξετάσουμε την κατάσταση και θα καταλήξουμε στο τι θα κάνουμε παραπέρα».

Αφού ξεκαθάρισε ακολούθως πως «με βάση τα συμφέροντα των εργαζομένων και τους έθνους θα πάρουμε αποφάσεις», έστειλε σαφές μήνυμα στους διαφωνούντες «συντρόφους» (όπως τους αποκάλεσε) που καταψήφισαν τα προαπαιτούμενα:

«Για πρώτη φορά υπάρχει αριστερή κυβέρνηση στη χώρα και μου φαίνεται αδιανόητο οι ίδιοι της οι υπουργοί να μην της δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης. Με πίκρανε αυτό κι εμένα και τον πρωθυπουργό. Οι σύντροφοί μας να συνέλθουν και να επανέλθουν. Να συνειδητοποιήσουν ότι είμαστε κυβέρνηση και όχι αντιπολίτευση. Οι επιλογές είναι: ή μένεις και διευκολύνεις ή φεύγεις».

Όσον αφορά, τέλος, στον Αλέξη Τσίπρα ο κ. Φλαμπουράρης κατέληξε: «Mπορεί πολλοί να υποτίμησαν την προσπάθεια που έκανε όλο αυτό το διάστημα, αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει ότι είναι ένας εθνικός ηγέτης που έδωσε μάχες. Ο Αλέξης έχει πείσμα και πίστη».

Σχετικές ειδήσεις