ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου της Βουλής από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Συνέντευξη Τύπου για τον απολογισμό του έργου της Βουλής από τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται σήμερα, Τετάρτη (05/08/2015) το μεσημέρι, στις 15:30 η συνέντευξη Τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου, με αντικείμενο τον απολογισμό του έως τώρα έργου και τον προγραμματισμό του επόμενου διαστήματος στην προεδρία της Βουλής.

Η κ. Κωνσταντοπούλου είναι πολύ πιθανόν να στείλει νέα μηνύματα προς όσους θεωρεί ότι τη στοχοποιούν και να δώσει απαντήσεις στα σχόλια που έχει δεχθεί.

Πριν λίγες ημέρες, η κ. Κωνσταντοπούλου έστειλε επιστολή στον πρωθυπουργό, με την οποία του ζητούσε να παρέμβει προσωπικά για τις επιθέσεις που δέχεται.

Έστρεψε, μάλιστα, τα "πυρά" της εναντίον του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Μάρδα και του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, κάνοντας λόγο για «σειρά προσβλητικών δηλώσεων» σε βάρος της και «ανοίκειες και προσβλητικές τοποθετήσεις εναντίον της».

Θυμίζουμε ότι η κ. Κωνσταντοπούλου, πριν λίγα 24ωρα, είχε νέα κόντρα και με τον υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά σχετικά με το θέμα του ΕΣΡ, στη διάρκεια της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής.

Σχετικές ειδήσεις