ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεκαπενταύγουστος: Χρυσοβελώνη: Οι θυσίες του λαού δεν θα πάνε χαμένες

Δεκαπενταύγουστος: Χρυσοβελώνη: Οι θυσίες του λαού δεν θα πάνε χαμένες

Μεγάλη γιορτή για την Ορθοδοξία χαρακτηρίζει τη σημερινή (15/08/2015) η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σε μηνυμά της για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

«Ο Αύγουστος για τον Ελληνισμό, είναι μήνας αφιερωμένος στην Παναγία μας και ο εορτασμός της αγιοσύνης της, το Πάσχα του καλοκαιριού», σημειώνει η κυρία Χρυσοβελώνη.

Όπως αναφέρει, «σε ολόκληρη την Ελλάδα, τιμάται με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη η μνήμη της Θεομήτορος. Περισσότερο, από κάθε άλλο ιερό πρόσωπο, ο Ελληνισμός την τιμά, τη σέβεται και την επικαλείται σε κάθε δύσκολη στιγμή της ζωής του».

«Αυτό που νιώθουμε σήμερα είναι ότι η πατρίδα μας περνάει δύσκολες στιγμές. Οι θυσίες του ελληνικού λαού, όμως, δεν θα πάνε χαμένες, γιατί αντλούμε από την ιστορία μας», υπογραμμίζει.

«Η Ελλάδα είχε και έχει δύο κιβωτούς: τις θρησκευτικές της αξίες και τη δύναμη του ελληνισμού.Και αυτές θα μας βοηθήσουμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Αυτούς τους δύσκολους καιρούς πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε περιθώριο, ώστε να σφυρηλατήσουμε την κοινωνική μας συνοχή και την εθνική μας ενότητα. Με την ευλογία της Παναγίας, τη συλλογική μας προσπάθεια και σε πνεύμα ομοψυχίας και αλληλεγγύης, θα τα καταφέρουμε» συμπληρώνει.

Σχετικές ειδήσεις