ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρόωρες εκλογές: Αιχμηρή απάντηση Λαφαζάνη στο Μαξίμου

Πρόωρες εκλογές: Αιχμηρή απάντηση Λαφαζάνη στο Μαξίμου

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ των πρώην «συντρόφων» στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αποφασισμένη να μην εμπλακεί στο «παιχνίδι» της ανταλλαγής δηλώσεων εμφανίζεται η «Λαϊκή Ενότητα», συνιστώντας ψυχραιμία.

«Εμείς δεν πρόκειται να εμπλακούμε σε μια ατέρμονη ανταλλαγή δηλώσεων που μόνο χαρά φέρουν στους δανειστές και στη ντόπια ολιγαρχία. Συνιστούμε ψυχραιμία!», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Λαϊκή Ενότητα, σχολιάζοντας non paper του Μεγάρου Μαξίμου.

Όπως τονίζει η Λαϊκή Ενότητα, «την ώρα που μένει ακόμα αναπάντητο γιατί η κυβέρνηση επέλεξε την πλήρη υποταγή της χώρας στους δανειστές, τη στιγμή που το τρίτο μνημόνιο με τις βάρβαρες πολιτικές του μνημονίου συνεχίζονται και θα ενταθούν ακόμη περισσότερο, τη στιγμή που όλες οι αποφάσεις των οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ καταπατήθηκαν βάναυσα και αγνοήθηκαν όλες οι προτάσεις που έθεταν επί τάπητος την μη υπογραφή νέου μνημονίου αλλά την διέξοδο στη βάση των αποφάσεων του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, κύκλοι του Μαξίμου διαρρέουν το “έγκλημα των διασπαστών – δραχμιστών”» .

Σύμφωνα με τη Λαϊκή Ενότητα, «δεν φτάνει που υλοποιούνται κατά γράμμα, με τις ευλογίες Μέρκελ – Σόιμπλε, οι πρόωρες εκλογές ώστε να τεθούν εκτός πολιτικής σκηνής οι συνεπείς αντιμνημονιακές δυνάμεις που εκφράζει η Λαϊκή Ενότητα. Αλλά δυστυχώς υιοθετούνται οι πιο σκληρές λογικές αντιπαράθεσης που ταιριάζουν στις κυβερνήσεις Σαμαρά-Βενιζέλου».

Μαξίμου: Λαφαζάνης και οπαδοί της δραχμής θα κριθούν από τον ελληνικό λαό

«Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι οπαδοί της δραχμής, αφού διέσπασαν την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και στράφηκαν κατά της κυβέρνησης της Αριστεράς, έκαναν πράξη την από εδώ και καιρό απόφασή τους να διασπάσουν τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφεραν νωρίτερα κυβερνητικές πηγές, μετά τη συνέντευξη Τύπου του κ. Λαφαζάνη, ο οποίος ανακοίνωσε ότι συγκροτεί νέο κόμμα, με τη συμμετοχή άλλων 24 πρώην βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

«Θα κριθούν από τον ελληνικό λαό» κατέληξαν οι πηγές του Μαξίμου.

Σχετικές ειδήσεις