ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Διάσκεψη των Προέδρων χωρίς ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Βουλή: Διάσκεψη των Προέδρων χωρίς ΚΚΕ και ΠΑΣΟΚ

Στα ύψη ανεβαίνει το πολιτικό θερμόμετρο, με την Πρόεδρο της Βουλής να έχει ρόλο – «κλειδί» στις εξελίξεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έχει αναρτηθεί στην κοινοβουλευτική διαύγεια, αντικείμενο της Διάσκεψης είναι ο προγραμματισμός του κοινοβουλευτικού έργου για την ερχόμενη εβδομάδα, ωστόσο στους διαδρόμους της Βουλής ακούγεται ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου ενδέχεται να απασφαλίσει κατά της κυβέρνησης.

Εντωμεταξύ πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερα εκκρεμή νομοσχέδια τα οποία προτίθεται να φέρει στην Βουλή προς ψήφιση η Πρόεδρος της Βουλής.

Η Διάσκεψη των Προέδρων που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί χωρίς τη συμμετοχή των εκπροσώπων του ΚΚΕ και του ΠΑΣΟΚ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΚΚΕ Θανάση Παφίλη, «οι εκπρόσωποι της ΚΟ του ΚΚΕ δεν θα πάρουν μέρος στη σημερινή συνεδρίαση της διάσκεψης των Προέδρων, η οποία δεν έχει κανένα απολύτως αντικείμενο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση έχει παραιτηθεί και ουσιαστικά βρισκόμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο».

Επίσης, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης, δήλωσε νωρίτερα πως το ΠΑΣΟΚ δεν βλέπει κανέναν λόγο για πραγματοποίηση της σημερινής διάσκεψης των προέδρων.

Σχετικές ειδήσεις