Εκλογές: Κατάργηση του bonus των 50 εδρών και απλή αναλογική ζητά ο Λαφαζάνης

Newsbomb

Εκλογές: Κατάργηση του bonus των 50 εδρών και απλή αναλογική ζητά ο Λαφαζάνης

Αιχμές κατά του Αλ. Τσίπρα αφήνει η Λαϊκή Ενότητα με αφορμή την άρνηση του πρωθυπουργού να συναντηθεί με τον Π. Λαφαζάνη στο πλαίσιο των διερευνητικών εντολών.

Νέα επίθεση κατά του Αλ. Τσίπρα

Δυστυχώς, υπογραμμίζει το γραφείο τύπου της ΛΑ.Ε. «αυτή η φυσική συνάντηση, η οποία επιβάλλετο στο πλαίσιο της δημοκρατικής λειτουργίας των θεσμών, δεν έγινε δυνατή εξαιτίας της αρνητικής τοποθέτησης του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με την ευκαιρία αυτή ανακοινώνει άμεσα δημοσίως την πρόταση που θα ανέπτυσσε και ιδιαιτέρως στον Αλέξη Τσίπρα και θα αναπτύξει και στους άλλους αρχηγούς των Κομμάτων της Βουλής.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Λαφαζάνης ζητάει να συζητηθεί άμεσα στη Βουλή και να ψηφισθεί τις επόμενες μέρες πρόταση για την κατάργηση στον εκλογικό νόμο του απαράδεκτου μπόνους των 50 βουλευτικών εδρών στο πρώτο κόμμα και η καθιέρωση της απλής αναλογικής.

Αυτή η πρόταση ήταν και ρητή προγραμματική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ και πιστεύουμε ότι πρέπει να ψηφισθεί από όλα τα κόμματα και τους βουλευτές, ώστε να καταστεί ο εκλογικός νόμος με τον οποίον θα διεξαχθούν οι προσεχείς εκλογές, για να εκφρασθεί δημοκρατικά και ανόθευτα η βούληση του ελληνικού λαού.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved