ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Καμμένος - Εντιμότατη η συνεργασία μου με τον Τσίπρα

Εκλογές 2015: Καμμένος - Εντιμότατη η συνεργασία μου με τον Τσίπρα

Με θερμά λόγια μίλησε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων για τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση.

Ο κ. Καμμένος μιλώντας στο Mega, χαρακτήρισε εντιμότατη τη συνεργασία με τον Αλ. Τσίπρα υποστηρίζοντας πως μπορεί το κόμμα του με τον ΣΥΡΙΖΑ να διαφώνησαν σε πολλά πράγματα αλλά «δοκίμασαν τα πάντα» .

Όπως είπε, δοκίμασαν να πουν όχι, να σηκωθούν από το τραπέζι, να πάνε σε δημοψήφισμα, ενώ όπως είπε δοκίμασαν φίλους και εταίρους και είδαν ότι «δεν υπάρχει διάθεση από κανέναν να βοηθήσει σε έναν άλλο δρόμο».

«Τώρα που κάηκε η πατρίδα δεν υπάρχει λόγος να φωνάζουμε φωτιά φωτιά εμείς φωνάζαμε φωτιά όταν άρχισε η πυρκαγιά», σημείωσε.

Αναγνώρισε ότι οι εκλογές που έρχονται θα είναι αρκετά σύντομες και «καλώς» καθώς δεν το αντέχει η χώρα η οποία όπως είπε πρέπει να προχωρήσει σε νέο δρόμο και να μπει στην ανάπτυξη και να μπορέσει να καρπωθεί την άνοδο του τουρισμού.

«Ήρθε η ώρα να ενωθούμε οι Έλληνες και όλοι μαζί να προχωρήσουμε στο αύριο», υπογράμμισε και συμπλήρωσε ότι αυτό επιδιώκει και η απελθούσα κυβέρνηση.

Για την θητεία του στο υπουργείο Άμυνας, το οποίο όπως είπε του προτάθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό, ανέφερε πως είναι ύψιστη τιμή να βρίσκεται σε αυτό το υπουργείο που δεν έχει ούτε γραφειοκρατία, ούτε διαφθορά, ενώ έκανε λόγο για επαγγελματισμό των εργαζομένων σε αυτό που δεν υπάρχει πουθενά στη δημόσια διοίκηση.

Εξέφρασε, δε, την την επιθυμία να συνεχίσει μετεκλογικά το έργο που ξεκινήσε και να προχωρήσει στην αναδιοργάνωση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Σχετικές ειδήσεις