ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πάνος Καμμένος: Αποφύγαμε το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας

Πάνος Καμμένος: Αποφύγαμε το σχέδιο καταστροφής της Ελλάδας

Λάβρος εναντίον των εταιρειών δημοσκόπησης που όπως είπε το μόνο που κάνουν είναι να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη αλλά και βέβαιος για το ορθόν των πραχθέντων από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, εμφανίστηκε σε συνέντευκή του στην Κυριακάτικη Kontra News, ο Πάνος Καμμένος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, μιλώντας για τις εκλογές δήλωσε πως «Κανείς δεν ήθελε τις εκλογές και κυριότερα η οικονομία και η αγορά που πλέον ξεκινά μια καινούργια ημέρα, με τα χρήματα τα οποία θα μπουν για την ανάπτυξη του τόπου. Η κυβέρνηση ανετράπη από τα στελέχη που προαναφέρατε και ανετράπη με το χειρότερο τρόπο. Δεν μπορούσε για κανένα λόγο να παραμείνει μία κυβέρνηση χωρίς να έχει τον απαιτούμενο αριθμό βουλευτών. Και το ερώτημα το οποίο γεννάται είναι: αφού ήθελε τόσο πολύ να παραμείνει η κυβέρνηση ο κ. Μεϊμαράκης πώς την ίδια στιγμή δηλώνει ότι ήταν η χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο; Τη χειρότερη κυβέρνηση που πέρασε από τον τόπο ήθελε να διατηρήσει; Εδώ, λοιπόν, απαντά ξεκάθαρα για ποιο λόγο επιβαλλόταν να γίνουν εκλογές».

Ο κ. Καμμένος απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με «δυνάμεις» που όπως είπε επιμένουν στο νόμο της ομερτά και στο παρελθόν, αφού όπως είπε «Δεν μπορεί να συνεργαστεί κανείς με το ΠΑΣΟΚ, ασχέτως αν είναι πρόεδρος η κ. Γεννηματά, όταν τον κύριο ρόλο τον παίζει ο κ. Βενιζέλος, ο άνθρωπος που καλύφθηκε από τη Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο των υποβρυχίων και παράλληλα κάλυψε τη Νέα Δημοκρατία για άλλα εξοπλιστικά προγράμματα. Δεν μπορεί κανείς να πει ότι μπορεί να συνεργαστεί με το κόμμα του Αντώνη Σαμαρά. Και λέω του Αντώνη Σαμαρά, γιατί ο κ. Μεϊμαράκης, ενώ ξεκίνησε να δημιουργήσει τη Νέα Δημοκρατία του μεσαίου χώρου όπου θα υπήρχαν δυνατότητες συνεργασίας, τα πρώτα βιολιά του είναι οι ίδιοι άνθρωποι που αλλοίωσαν τη φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Γεωργιάδης, ο κ. Πλεύρης, ο κ. Βορίδης. Οι άνθρωποι εκείνοι, οι οποίοι γελούσαν δυνατά όταν ο τότε αρχηγός τους, ο κ. Καρατζαφέρης, αποκαλούσε τον κ. Μεϊμαράκη «μπροστάντζα» στη Βουλή και εκείνος απαντούσε με τη γνωστή χειρονομία».

Αναφερόμενος στο παρελθόν και την περίοδο των διαπραγματεύσεων με τους ευρωπαίους εταίρους τόνισε ότι: Ήταν προδιαγεγραμμένη η έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και είχε συμφωνηθεί από τη Γερμανία και από χώρες του Βορρά. Μόνο λόγω της παρέμβασης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής - και ιδιαίτερα του προέδρου Ομπάμα - και του Γάλλου προέδρου Ολάντ μπορέσαμε να σταματήσουμε αυτό το καταστροφικό για την πατρίδα μας σχέδιο. Εκείνη την νύχτα παίχτηκαν όλα και απεδείχθη ποιοι είναι οι πραγματικοί μας σύμμαχοι. Απεδείχθη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, αλλά και η Ρωσία, με παρέμβαση στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και με πρώτο βιολί τον πρόεδρο Ολάντ, ο οποίος ανέτρεψε το κλίμα, καταφέραμε μαζί με το Νότο της Ευρώπης να αποφύγουμε το μοιραίο, δηλαδή την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαϊκή Ένωση και βεβαίως την πτώχευση της χώρας και τη μετατροπή της σε «αποθήκη ανθρώπων».

To μεταναστευτικό

Ερωτηθείς ο κ. Καμμένος για το τεράστιο ζήτημα με τις προσφυγικές ροές απάντησε πως «το μεταναστευτικό μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο με έναν τρόπο: με τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για να επιστρέψουν οι άνθρωποι αυτοί στην πατρίδα τους. Πρέπει να πάρουν άμεσα μέτρα το NATO και η Ευρωπαϊκή Ένωση, προκειμένου οι ισλαμοφασίστες του ISIS να απομακρυνθούν από τις περιοχές όπου σφάζουν, σκοτώνουν και έχουν μετατρέψει σε ένα σφαγείο το σύνολο της Μέσης Ανατολής».

Τέλος αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή αλλά και όσους υποστηρίζουν σκληρή στάση έναντι των προσφύγων κάλεσε «όλους αυτούς που σκέφτονται να ψηφίσουν Χρυσή Αυγή» όπως είπε «πριν πάνε στην κάλπη να δουν τη φωτογραφία με αυτό το παιδάκι. Η Χρυσή Αυγή αυτό που πρότεινε και προτείνει ως λύση για το μεταναστευτικό είναι να γεμίσουν με τέτοια παιδάκια οι παραλίες της χώρας. Κανείς πολιτισμένος άνθρωπος, κανείς πατέρας ή μάνα δεν μπορεί να δεχτεί τέτοιου είδους λύσεις».

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015

Σχετικές ειδήσεις