ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποκλειστικό: Τσίπρας - Έτσι θα «κλειδώσουμε» την πρωτιά στις εκλογές

Αποκλειστικό: Τσίπρας - Έτσι θα «κλειδώσουμε» την πρωτιά στις εκλογές

Η αποστροφή του κ. Αλέξη Τσίπρα «δεν πειράζει που δεν ήρθα στα εγκαίνια της ΔΕΘ ως πρωθυπουργός, θα το κάνω τα επόμενα οκτώ χρόνια» κατά την έναρξη της συνάντησής του με τον πρόεδρο και μέλη της διοίκησης της Έκθεσης, δίνει το στίγμα της προεκλογικής ρητορικής και τακτικής που θα ακολουθήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι την 20ή Σεπτεμβρίου.

Το Newsbomb.gr στη ΔΕΘ

Αποστολή: Θωμάς Μόσχος - Διονυσία Προκόπη

Αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί και το βράδυ της Κυριακής (06/09/2015), στην ομιλία του, στο Βελλίδειο.

Όπως σημειώνουν στελέχη του κόμματος αποκλειστικά στο Newsbomb.gr, είναι διάχυτη η αισιοδοξία ότι, παρά τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων, τα οποία δείχνουν “ντέρμπι” με τη Νέα Δημοκρατία για την πρώτη θέση στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα αναδειχθεί νικητής. Το κλίμα έχει ήδη αντιστραφεί, τονίζουν και υποστηρίζουν, επίσης, ότι ο κόσμος δεν θα εμπιστευθεί την κυβέρνηση στη ΝΔ, καθώς αντιλαμβάνεται ότι στο κόμμα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν έχουν γίνει οι αναγκαίες “εκσυγχρονιστικές” αλλαγές και συνεχίζει να εκφράζει το παλιό πολιτικό σύστημα.

Την αισιοδοξία αυτή αναμένεται να εκφράσει ο κ. Αλέξης Τσίπρας και στην ομιλία του. Σταματάμε να απολογούμαστε, μπορούμε να επιτύχουμε την εφαρμογή της συμφωνίας απαλύνοντας παράλληλα με αντισταθμιστικές πολιτικές τις σκληρές πλευρές του μνημονίου, είναι το μήνυμα που στοχεύει να περάσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά πηγή της Κουμουνδούρου στο Newsbomb.gr.

Η ομιλία του κ. Τσίπρα αναμένεται να επικεντρωθεί στο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα για να περάσει στην ανάπτυξη. Ιδιαιτέρως θα σταθεί στα ζητήματα των αγροτών, στη βιομηχανία, καθώς και στην επιχειρηματικότητα των νέων.

Σημαντική πλευρά αποτελεί και η περαιτέρω ανάπτυξη του εξαγωγικού τομέα, όπως φάνηκε και από την περιήγηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ. Ο κ. Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο της Ελληνικής Εταιρείας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου, αναφέρθηκε στους εξής αναγκαίους παράγοντες: σταθερότητα, λιγότερη γραφειοκρατία, πάταξη της διαφθοράς, σεβασμός στο περιβάλλον και στις εργασιακές σχέσεις.

Ο κ. Τσίπρας θα αξιοποιήσει το καλό κλίμα που εισέπραξε κατά την πρωινή του επίσκεψη στη ΔΕΘ, όπου επιβεβαιώθηκε και η φετινή επιτυχία της έκθεσης, καθώς οι συμμετοχές των εκθετών είναι περισσότερες και το ενδιαφέρον του κοινού αυξημένο.

«Περισσότερα περίπτερα, περισσότεροι χώροι, μια 80χρονη που ξανανιώνει» είπε χαριτολογώντας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απευθυνόμενος σε μέλη της διοίκησης της Έκθεσης.

Σχετικές ειδήσεις