ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Newsbomb.gr στη ΔΕΘ: Το «ευχαριστώ» του Τσίπρα στην ΕΡΤ3

Το Newsbomb.gr στη ΔΕΘ: Το «ευχαριστώ» του Τσίπρα στην ΕΡΤ3

Το περίπτερο της ΕΡΤ3 επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά την επίσκεψή του στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Αποστολή: Θωμάς Μόσχος, Διονυσία Προκόπη

Ο κ. Τσίπρας μίλησε με ιδιαιτέρως θερμά λόγια για το έργο που παράγει η δημόσια ραδιοφωνία και τηλεόραση χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον αγώνα των εργαζομένων «παράδειγμα συλλογικότητας, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνης».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσίπρα:

«Είναι μεγάλη η χαρά και η συγκίνησή μου που έρχομαι αυτή τη χρονιά στην ανοιχτή ΕΡΤ3.

Σε μια ΕΡΤ3 που ήταν πάντοτε ένας σταθμός καθοριστικός για την ενημέρωση στη Βόρεια Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Θεσσαλονίκη και που παραμένει ένας πυλώνας πλουραλιστικής και αντικειμενικής ενημέρωσης. Κυρίως, όμως, παραμένει ένας πυλώνας που καταδεικνύει ένα διαφορετικό μοντέλο συνεργασίας αλλά και διεκδίκησης από πλευράς τον εργαζομένων. Είναι ένα παράδειγμα για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που περνάμε μεγάλες δυσκολίες τα τελευταία χρόνια, ένα παράδειγμα αγώνα, συλλογικότητας, αλλά ταυτόχρονα και ευθύνης. Όχι, όμως, για το προσωπικό αλλά για το συλλογικό καλό.

Μ’ αυτή την έννοια θέλω να ευχαριστήσω αυτούς τους ανθρώπους που άντεξαν σε σκληρές συνθήκες και ταυτόχρονα να τους ευχαριστήσω που τώρα προσπαθούν να κάνουν αυτό που πρέπει, δηλαδή, το λειτούργημα της πλουραλιστικής ενημέρωσης, το οποίο πάντοτε τελεί υπό την διαρκή κριτική της κοινής γνώμης. Θέλω, λοιπόν, να ευχηθώ στην ΕΡΤ3, να συνεχίσει αυτή τη δημιουργική και ιστορική πορεία, αλλά και να καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των τηλεθεατών όχι μόνο της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας αλλά ολόκληρης της χώρας».

Σχετικές ειδήσεις