ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Φλαμπουράρης - Δεν συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ

Εκλογές 2015: Φλαμπουράρης - Δεν συνεργαζόμαστε με τη ΝΔ

Ο στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα και υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμά ότι το εκλογικό αποτέλεσμα θα κρύβει εκπλήξεις.

Ο κ. Φλαμπουράρης επανέλαβε ότι στόχος του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει η αυτοδυναμία και απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασία με τη Νέα Δημοκρατία προβλέποντας ότι στη Βουλή θα υπάρξουν νέες δυνάμεις.

Μιλώντας στον Αlpha 989 σημείωσε σε σχέση με τις συνεργασίες ότι «είμαστε πολύ σκεπτικοί γιατί αυτό που επιδιώκουμε είναι η πλειοψηφία στην επόμενη βουλή και με κόμματα εννοώ που μπορούμε να συνεργαστούμε, πχ. με τους ΑΝΕΛ».
Παράλληλα χαρακτήρισε προπαγάνδα τα περί κυβέρνησης εθνικής ενότητας.

«Είναι προσπάθεια για προεκλογικούς λόγους, δεν μπορεί να μιλάμε για εθνική ενότητα όταν βλέπουμε την παιδεία, τον πολιτισμό στην παρακμή. Εμείς λέμε με την κοινωνία συσπειρωμένη μπορεί να επιτευχθεί εθνική ενότητα. Σε συνεργασίες μπορούμε να προχωρήσουμε γιατί δεν θέλουμε να υπάρξουν ξανά εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο σημερινό ντιμπέιτ, ο κ. Φλαμπουράρης εκτίμησε ότι «επειδή όλοι οι αρχηγοί θα επιτίθεται στον Τσίπρα, αυτό θα είναι τελικά θετικό. Θα δείξει ότι όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί έχουν στόχο τον Τσίπρα. Θα χτυπιέται από όλους, θα του καταμαρτυρούν ότι αυτός μας πήγε σε εκλογές».

Σχετικές ειδήσεις