ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying σε βάρος μου

Χριστοδουλοπούλου: Εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying σε βάρος μου

Για επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χθεσινή (08/09/2015) συνέντευξή της, κάνει λόγο η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, με στόχο να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε αντιπαράθεση με τους κατοίκους των νησιών.

Αυτή είναι η απάντηση της κ. Χριστοδουλοπούλου, σχετικά με την αναπαραγωγή δηλώσεών της περί πλουτισμού κατοίκων των νησιών σε βάρος των προσφύγων.

«Είναι σαφές ότι η επιλεκτική χρήση αποσπάσματος από χτεσινή μου συνέντευξη στο the pressproject έχει ως μοναδική στόχευση να φέρουν σε αντιπαράθεση τους κατοίκους των νησιών με τον ΣΥΡΙΖΑ. Η καταγγελία για παράνομο πλουτισμό σε βάρος των προσφύγων αφορά στους επιτήδειους και έχει επανειλημμένα φιλοξενηθεί ως είδηση στα ΜΜΕ και σίγουρα δεν αφορά τη συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων των νησιών».

Η κ. Χριστοδουλοπούλου αναφέρει επίσης ότι «αυτοί που εκτελούν συμβόλαια πολιτικού bullying συστηματικά σε βάρος του προσώπου μου, το κάνουν ακούραστα επτά μήνες, γιατί υπάρχουν πρόθυμοι να το αναπαράγουν» προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Η ΝΔ και τα στελέχη της δεν θα μπορούσαν να λείπουν από αυτή τη νέα αθλιότητα, όπως έκαναν και στο παρελθόν».

Σχετικές ειδήσεις