ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Λαϊκή Ενότητα: Πρώτη φορά τόσα ψέματα στους αγρότες

Αποτελέσματα εκλογών 2015 - Λαϊκή Ενότητα: Πρώτη φορά τόσα ψέματα στους αγρότες

Επικρίσεις κατά των αρχηγών κομμάτων που αφού ψήφισαν το μνημόνιο και υπέγραψαν την «οικονομική καταστροφή των αγροτών» πήγαν στη Λάρισα για να εξαγγείλουν πρόγραμμα για τους αγρότες διατυπώνει η Λαϊκή Ενότητα.

«Ένας - ένας οι αρχηγοί των κόμματων που ψήφισαν το μνημόνιο, έρχονται στη Λάρισα και εξαγγέλλουν πρόγραμμα για τους αγρότες. Όπως πάντα τους θυμούνται προεκλογικά για την ψήφο τους. Προχθές η κ. Γεννηματά και ο κ. Μεϊμαράκης, σήμερα ο κ. Τσίπρας και ο κ. Θεοδωράκης. Αυτή τη φορά δεν τάζουν μόνο χάντρες και καθρεφτάκια, τους λένε και ψέματα ασύστολα χωρίς ντροπή και τσίπα», τονίζει η Λαϊκή Ενότητα Λάρισας σε ανακοίνωσή της.

Στόχος τους, όπως σημειώνει το κόμμα, είναι να ξεχάσουν ή να μην μάθουν οι αγρότες τι υπέγραψαν και ψήφισαν όλοι τους μόλις πριν ένα μήνα στο 3ο μνημόνιο.

«Εμείς ως Λαϊκή Ενότητα, ένα έχουμε να τους υποσχεθούμε. Ότι θα παλέψουμε με όση δύναμη μας δώσουν και θα έχουμε, να μην περάσουν αυτά τα μέτρα και μέσα στη Βουλή και έξω στους δρόμους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Διαβάστε στο Newsbomb.gr όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2015 Σεπτέμβριος – Εθνικές Βουλευτικές

Δείτε τα αποτελέσματα των Εκλογών Σεπτεμβρίου 2015

Σχετικές ειδήσεις