ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Πύρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τη... μιντιακή προπαγάνδα

Εκλογές 2015: Πύρα μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ για τη... μιντιακή προπαγάνδα

Καραγκούνης: Τα υπόγεια της Κουμουνδούρου υιοθετούν άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας – ΣΥΡΙΖΑ: Η ΝΔ επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας

Σφοδρή αντιπαράθεση με βαρείς χαρακτηρισμούς σημειώνεται μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τους τρόπους προβολής από τα Μέσα Ενημέρωσης.

Για «άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας» που υιοθετούν «τα υπόγεια της Κουμουνδούρου», κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Κώστας Καραγκούνης σε ανακοίνωσή του.

Παράλληλα, καταλογίζει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα ότι «αντί να απολογείται για τα έργα και τις ημέρες του ίδιου και των στενών συνεργατών του, επιχειρεί να ρίξει λάσπη στη Νέα Δημοκρατία».

«Όλοι αυτοί καθημερινά συμπληρώνουν μια νέα λίστα, τη λίστα Τσίπρα», προσθέτει ο κ. Καραγκούνης.

Συνεχίζοντας, εκτιμά ότι τις τελευταίες ημέρες, «μεγαλώνει επικίνδυνα η απελπισία και ο πανικός» από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τα υπόγεια της Κουμουνδούρου υιοθετούν άθλιες μεθόδους μαύρης προπαγάνδας. Αν αυτό είναι το δήθεν νέο που προσπαθούν να πλασάρουν, τότε κρίμα για την κατάντια τους. Ευτυχώς για την Ελλάδα, ο λαός τους έχει ξεπεράσει», καταλήγει ο κ. Καραγκούνης.

Αιχμηρή απάντηση από την Κουμουνδούρου

«Η Νέα Δημοκρατία επιλέγει να ταυτιστεί με τα συγκροτήματα παραδημοσιογραφίας και τον κίτρινο Τύπο. Ενώνουν τις δυνάμεις τους διότι καταλαβαίνουν ότι η εποχή της διαπλοκής και του χρεοκοπημένου πολιτικού συστήματος που εκφράζουν, τελειώνουν οριστικά την ερχόμενη Κυριακή.

Πληροφορούμε τον κ. Καραγκούνη τέλος, ότι το κτίριο του Σύριζα διαθέτει επτά ορόφους, όλους πάνω από το έδαφος. Σε κοινή θέα. Το ίδιο ελπίζουμε και για το χώρο από όπου εκπορεύονται οι ανακοινώσεις του», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σχετικές ειδήσεις